Δίμηνο φωτιά!

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ έμαθε τους αντιπάλους που θα έχει στην φάση των ομίλων του Europa League και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων του στη δεύτερη τη τάξη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.
Πηγή: inpaok.com
Δίμηνο φωτιά!

Παράλληλα έγινε ξεκάθαρο το βαρύ πρόγραμμα που έχει να αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος με συνεχόμενους αγώνες και ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη σε ένα δίμηνο φωτιά για την ομάδα του Ίγκορ Τούντορ.

Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν πολύ νωρίς τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, έχοντας παίξει ήδη 7 επίσημα παιχνίδια και την Κυριακή θα παίξουν στα Γιάννενα το 8ο.

Στην συνέχεια υπάρχει μια διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα και από κει και πέρα ξεκινά ο Γολγοθάς του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League.

Χωρίς ανάσα

Mε την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Δικέφαλος θα ταξιδέψει στην Βέροια (12 η 13/9) για το ματς της 3ης αγωνιστικής με την τοπική ομάδα και στην συνέχεια θα βρεθεί στο Αζερμπαϊτζάν για την αναμέτρηση με την Καμπάλα στις 17 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Η επιστροφή των «ασπρόμαυρων» θα τους βρει να προετοιμάζονται για το... ντέρμπι με την ΑΕΚ (20/9) την 4η αγωνιστική στην Τούμπα.

Στις 26 η 27 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την 1η Οκτωβρίου θα δώσει το δεύτερο ματς στους ομίλους του Europa League απέναντι στην Ντόρτμουντ στην Τούμπα, ενώ τρεις μέρες μετά στις 4/10 θα παίξει το εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Διακοπή πριν την δύσκολη συνέχεια

Μετά το ματς με τον ΟΣΦΠ θα υπάρξει εκ νέου διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των εθνικών ομάδων προτού ξεκινήσει και πάλι ο... Γολγοθάς.

Στις 17 η 18 Οκτωβρίου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ηρακλή, για να ακολουθήσει η 3η αγωνιστική του Europa League που θα βρει αντιμέτωπο τον Δικέφαλο με την Κράσνονταρ στην Τούμπα για να κλείσει η βδομάδα φωτιά με τον εντός έδρας ντέρμπι των ασπρόμαυρων με τον Παναθηναϊκό στις 25/10.

Υπάρχει και το κύπελλο

Σε όλα τα παραπάνω δεν συνυπολογίσαμε το κύπελλο, καθώς δεν έχει γίνει ακόμα η κλήρωση, όμως δεδομένου πως από πέρσι το σύστημα διεξαγωγής έχει αλλάξει και η πρώτη φάση του θεσμού προβλέπει ομίλους τότε αυτόματα στο πρόγραμμα του Δικεφάλου προστίθενται ακόμα 3 ματς...

Διαβάστε ακόμη...