ΣΟΚ: Στέλεχος Ολυμπιακού στο σκάνδαλο ναρκωτικών της Μυκόνου!

Το SDNA κάνει μία αποκάλυψη-σοκ που θα συζητηθεί, αφού ανάμεσα στις συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ στο περίφημο σκάνδαλο της Μυκόνου που εμπεριέχει και διακίνηση ναρκωτικών βρίσκεται και κάποιες στις οποίες εμπλέκεται ο στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός!
Πηγή: sdna.gr
ΣΟΚ: Στέλεχος Ολυμπιακού στο σκάνδαλο ναρκωτικών της Μυκόνου!


Σε μία αποκάλυψη σοκ που θα συζητηθεί προβαίνει το SDNA αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η γνωστή υπόθεση με το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά (μεταξύ άλλων) στο νησί της Μυκόνου, υπάρχει και αθλητική εμπλοκή!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA ανάμεσα στις συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ, υπάρχουν και κάποιες στις οποίες εμπλέκεται στέλεχος του Ολυμπιακού και μάλιστα ο αριθμός του τηλεφώνου του ανήκει στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ!

Οι συνομιλίες αυτές ανάμεσα στο στέλεχος του Ολυμπιακού (γιος πασίγνωστου ανθρώπου που έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο μέσω θέσης ασφαλείας) είναι καταγεγραμμένες στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί και στην οποία εμπλέκονται και άλλα γνωστά ονόματα της «υψηλής» κοινωνίας και της ελληνικής showbiz.

Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια των εισαγγελικών αρχών, αφού νωρίτερα η Δίωξη Ναρκωτικών και η η Ασφάλεια Αττικής κατάφερε να εξαρθρώσει το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, έχοντας προχωρήσει στην σύλληψη τριών ατόμων που φέρονται να έχουν στήσει την παράνομη σπείρα.

Το SDNA αποκαλύπτει το έγγραφο σοκ που καίει το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός...

Την 14/08/2015 και περί ώρα 01:31, στη χώρα της Μυκόνου, ο... ενεργώντας για λογαριασμό και των υπόλοιπων μελών της εκλημτικής οργάνωσης, πώλησε σε ημεδαπό άνδρα (ονόματος Βαγγέλης) χρήστη της υπ.αριθμ 69.... τηλεφωνικής σύνδεσης ποσότητα ναρκωτικών με την κωδική ονομασία (2) προφανώς κοκαΐνη αντί αγνώστου χρηματικού ποσού ή άλλου ανταλλάγματος. Συνδρομητής της προαναφερθείσας τηλεφωνικής σύνδεσης είναι η Ολυμπιακός ΠΑΕ με έδρα Πειραιά, οδός Π.Λ. Αλεξάνδρας και Λιμ. Ζέας αρ. 2 με ΑΦΜ.....

Διαβάστε ακόμη...