"Μόνο νίκες στην έδρα μας"

Από sport24.gr: Ο Χάρης Χαρίσης ήταν ο πρώτος που τοποθετήθηκε για την κλήρωση από πλευράς ΠΑΟΚ, αναφερόμενος στους αντιπάλους του Δικεφάλου.
Πηγή: sport24.gr
"Μόνο νίκες στην έδρα μας"

Ο νεαρός μέσος μίλησε και για την επιστροφή του από τον τραυματισμό, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Ντόρτμουντ, αλλά και στην Γκαμπάλα.

"Είναι δύσκολο σίγουρα, όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και καλές για αυτό και έχουν φτάσει μέχρι εδώ. Η Ντόρτμουντ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, αλλά πιστεύω ότι εμείς θα τα καταφέρουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μόνο νίκες στην έδρα μας και εκτός έδρας κάθε βαθμός είναι σημαντικός", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Την Ντόρτμουντ την ξέρουμε όλοι, ξέρουμε την έδρα της, τον κόσμο, είναι φοβερή. Αλλά το ίδιο καλή έδρα έχουμε και εμείς. Η Καμπάλα είναι μία καλή ομάδα, απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και είναι δύσκολος αντίπαλος. Την Κράσνονταρ η αλήθεια είναι ότι δεν την ξέρω, προς το παρόν. Είναι μία καινούργια ομάδα και για να κατάφερε να φτάσει εδώ σημαίνει ότι είναι μία καλή ομάδα".

Για την επιστροφή του:"Υπάρχει ένα δημιουργικό άγχος, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με υψηλές απαιτήσεις και θέλω να καταφέρω να ανταποκριθώ. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, τραυματίστηκα στην προπόνηση και θα προσπαθήσω να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Πέρυσι στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν έπαιζα ως αμυντικό χαφ, ενώ σε κάποια παιχνίδια έπαιξα και πιο μπροστά. Για τη θέση του αμυντικού χαφ με υπολογίζει και ο κύριος Τούντορ, προφανώς κάτι είδε και αυτός, γιατί με βλέπει κάθε μέρα στις προπονήσεις".

Για την Ντόρτμουντ και την Καμπάλα: "Όλοι ήθελαν για αντίπαλο την Ντόρτμουντ, γιατί είναι μία ξεχωριστή εμπειρία και ακόμη πιο μεγάλη πρόκληση είναι να διεκδικήσεις κάτι απέναντι της. Ο προπονητής θέλει να είναι όλοι οι παίκτες σε ετοιμότητα, διότι μέσα στη διάρκεια της χρονιάς θα έχουμε πολλά παιχνίδια και θέλει να είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση.

Εμείς θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι γιατί αν υποτιμήσουμε την Καμπάλα θα έχουμε προβλήματα. Ίσως ο Παναθηναϊκός να μην ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος, γιατί δεν τους φόβισε το όνομα της".

Διαβάστε ακόμη...