Δυο γνώριμοι για τον ΠΑΟΚ! Χάτεν και Ντέιβις στα υπ' όψη...

Δεν πρόκειται για αγώνα δρόμου, ούτε για θρίλερ. Tο θέμα της επιλογής και συμφωνίας με τα δύο τελευταία κομμάτια του παζλ εκκρεμούν αλλά στον "Δικέφαλο" ξέρουν οτι εφόσον η... πίτα είναι φρέσκια, και εφόσον την αντέχει το πορτοφόλι και το στομάχι, θα την φάνε. Διαφορετικά θα περιμένουν την επόμενη.
Πηγή: Arena Press
Δυο γνώριμοι για τον ΠΑΟΚ! Χάτεν και Ντέιβις στα υπ' όψη...

Οι θέσεις κλείνουν στα ρόστερ των ομάδων, οι Αμερικανοί είναι ατελείωτοι, οπότε θέμα άγχους δεν τίθεται. Η 3η ομάδα της Ελληνικής Λίγκα με παρουσία στο Γιούροκαπ, έστω και με αρκετά λιγότερα χρήματα, είναι σίγουρο οτι θα βρει αυτό που θέλει. Πάντως μέχρι και αυτή την εποχή οι ατζέντηδες προτείνουν παίκτες και αναφορικά με πόιντ γκαρντ αλλά και την απόφαση για εμπειρία κόντρα στον νεανικό ενθουσιασμό. Έτσι αυτές τις ημέρες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πρόσθεσαν άλλους δύο άσους στην λίστα τους προς τσεκάρισμα.

Πάντα υπάρχει βέβαια ο Ζερμέν Άντερσον για τον οποίο περιμένουν να πέσει το κασέ του 2-3 χιλ. δολάρια. Προτάθηκε ο Μάρκους Χάτεν (35, 1.85) γνωστός από το διετές πέρασμα του από τον Κολοσσό (2011-13). Πρόπερσι έπαιξε στην γερμανική Μίτελντόιτσερ και πέρσι στην ρουμάνικη Οραντέα με 13.7 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 4.1 ασσίστ και 1.7 κλεψίματα (29΄, 13αγ.) στο πρωτάθλημα και 11.9 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ (31΄, 6αγ.) στο Eurochallenge. Αξίζει να σημειωθεί οτι στις 27/7 υπέγραψε στη Γκέτιγκεν, αλλά μετά από δύο εβδομάδες κόπηκε με την δικαιολογία αποτυχίας να περάσει τα ιατρικά τεστ (τραυματισμός στο γόνατο). Οι εκπρόσωποι του παίκτη υποστηρίζουν ότι οι λόγοι ήταν μη αγωνιστικοί και ότι ο παίκτης είναι μια χαρά.

Και ο Ρόναλντ Ντέιβις

Επίσης προτάθηκε ο γνωστός Ντάντε Στίγγερς που δεν έπαιξε πέρσι για να είναι κοντά στην σύντροφο του που γέννησε (δεν καλύπτει όμως βασικές ανάγκες), αλλά και ο Ρόναλντ Ντέιβις (33. 1.90) που στην Ελιτζούρ Ράμλα της Ισραηλινής Α2 είχε 16.3 πόντους, 7.3 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ και 2.6 κλεψίματα (9αγ, 34΄). Πρόκειται για Αμερικανό που πέρασε από τον Άρη (2011-12) και συνέχισε σε Ουκρανία, Πολωνία, Γαλλία.

Πηγή: basketplus.gr

Διαβάστε ακόμη...