Ο Μποάκι και οι άλλοι

Από sport-fm.gr: Φορτσάρει για την απόκτηση επιθετικού ο ΠΑΟΚ μετά και το δεύτερο ματς με την Μπρόντμπι στο οποίο σφράγισε την παρουσία του στους ομίλους του Europa League. Το φαβορί... Μποάκι και οι εναλλακτικές.
Πηγή: sport-fm.gr
Ο Μποάκι και οι άλλοι

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, ώρα για... τον επόμενο (μεταγραφικό) στόχο. Ο ΠΑΟΚ έκλεισε θέση για τους ομίλους του Europa League, που έμοιαζε κάτι σαν... υποχρέωση για τους ανθρώπους της ομάδας. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ ξεπέρασε πιο εύκολα απ' ότι αναμενόταν το εμπόδιο της Μπρόντμπι, επικρατώντας 5-0 στην Τούμπα, ενώ χθες επικύρωσε την ανωτερότητα του (συνολικά) φεύγοντας χαλαρά με το 1-1 από τη Δανία.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μαθαίνει σήμερα (14:00, Otesport3, Eurosport) τους αντιπάλους του στην επόμενη φάση, αλλά είναι πιθανόν να υπάρξει και άλλη είδηση εντός της ημέρας, καθώς δεν αποκλείεται να κλείσει η υπόθεση του επιθετικού. Στον ΠΑΟΚ θα ανεβάσουν στροφές ώστε να τελειώνουν με αυτήν την υπόθεση.

Πρώτος στόχος είναι ο Ρίτσμοντ Μποάκι και από την Τετάρτη έχει φάνει ότι είναι κοντά στον 22χρονο ποδοσφαιριστή. Οι Ιταλοί γράφουν από χθες ότι ο παίκτης επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Θεσσαλονικείς (ως δανεικός από την Αταλάντα) και θεωρούν δεδομένο ότι θα γίνει αυτή η μετακίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φρανκ Άρνεσεν έχει προγραμματίσει να πάει κατευθείαν από τη Δανία στο Μιλάνο για τις τελικές διαπραγματεύσεις. Το deal θα προβλέπει, αν όλα πάνε καλά, για μονοετή δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Φυσικά, υπάρχουν και εναλλακτικές. Σύμφωνα με τη «Live Sport» μια από αυτές που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι του Φρανκ Ετουντί της Ζυρίχης και αποτελεί επιλογή του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...