Φρανκ: "Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, δίκαιη η πρόκριση"

Από gazzetta.gr: Ο προπονητής της Μπρόντμπι με δηλώσεις του υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα και στα δύο παιχνίδια και δίκαια πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.
Πηγή: gazzetta.gr
Φρανκ: "Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, δίκαιη η πρόκριση"

Ο Τόμας Φρανκ με δηλώσεις του αρχικά είπε τα εξής: "Ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρώτο παιχνίδι. Θέλαμε να δείξουμε ότι η διαφορά των δύο ομάδων δεν ήταν τόσο μεγάλη. Είχαμε στοιχεία που μου άρεσαν και τα οποία πρέπει να αναδείξουμε σαν ομάδα στην πορεία. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα. Θα πρέπει να βάλουμε παραπάνω στοιχεία στο παιχνίδι για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Κι αυτό που μας εμπόδισε περισσότερο ήταν ότι έγινε στο πρώτο παιχνίδι και φυσικά μετά τα παιχνίδια είναι εύκολο να κάνεις τον έξυπνο και να πεις διάφορα πράγματα".

Ποιους παίκτες ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ είπε: "Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι μου άρεσε ο Μακ, που είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με καλά τελειώματα κι από εκεί και πέρα, εάν ήθελα να επιλέξω έναν ποδοσφαιριστή ακόμη, αυτός ήταν ο Τζιώλης, που είναι πολύ χρήσιμος ποδοσφαιριστής για κάθε ομάδα".

 

Διαβάστε ακόμη...