Fans Man of the Match o Ζάιρο

Ο Ζάιρο αναδείχθηκε Fans Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην SKODA Ξάνθης στο γήπεδο της Τούμπας για την πρεμιέρα της φετινής Super League.
Πηγή: paokfc.gr
Fans Man of the Match o Ζάιρο

Πραγματοποίησε ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε επίσημη αναμέτρηση και ηγήθηκε του επιθετικού τομέα της ομάδας. Δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα είτε ατομικές ενέργειες είτε με κινήσεις που δημιουργούσαν προϋποθέσεις για τους συμπαίκτες του.

Ο Βραζιλιάνος κατέθεσε τα πρώτα διαπιστευτήριά του κι έδειξε πως αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που έχει την ποιότητα να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της σεζόν

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr για τον Fans Man of the Match της αναμέτρησης της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στην SKODA Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας, ο Ζάιρο συγκέντρωσε το...σαρωτικό 61% και κατάφερε να υπερισχύσει των Τζιόλη και Κωνσταντινίδη που πραγματοποίησαν με την σειρά τους εξαιρετική εμφάνιση.

O νεοφερμένος επιθετικός της ομάδας μετά από μία διετία στην Σλοβακία και την Τρέντσιν, μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ θέλοντας ν'ανέβει επιπεδο στην καριέρα του.

Διαβάστε ακόμη...