Θα πάρει στόπερ, εάν…

Από thessports.gr: Ο Φρανκ Άρνεσεν πάει αύριο στην Ιταλία να κλείσει σέντερ φορ, τον Μποάκιε, αλλά στην ατζέντα του υπάρχουν ακόμη... αμέτρητα θέματα!
Πηγή: thessports.gr
Θα πάρει στόπερ, εάν…

Είναι του Περέιρα, είναι του Γκολάσα, που αν δεν βρει ομάδα, μένει κι επιστρέφει στην ομάδα, είναι κάποιοι μικροί που πρέπει να φύγουν δανεικοί, είναι και ο Ρικάρντο Κόστα.

Το θέμα του Πορτογάλου παίζεται αυτές τις μέρες. Θα μείνει ή θα φύγει;

Αυτή η ερώτηση δεν μπορεί να απαντηθεί ακόμη, είναι ωστόσο σαφές ότι ο μάνατζερ του 34χρονου, που αναμένονταν το μεσημέρι στην Κοπεγχάγη, δεν πήγε στην Δανία για να γνωρίσει τον Άρνεσεν!

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ περίμενε αυτή τη συζήτηση, για να δει αν και με ποιες προϋποθέσεις είναι διατεθειμένος να φύγει ο Κόστα, καθώς είναι εξίσου σαφές, ότι ο ίδιος κι ο Τούντορ, θα προτιμούσαν να έχουν κάποιον άλλο κεντρικό αμυντικό.

Δεδομένο είναι πως αν στη σημερινή συζήτηση προκύψει ταύτιση απόψεων για να φύγει ο Κόστα, ο Άρνεσεν θα φέρει γρήγορα κεντρικό αμυντικό, καθώς έχει ψάξει την αγορά και φέρεται να έχει κάποιες περιπτώσεις σταντ μπάι.

Όπως είπε κι ο ίδιος στη χθεσινή επαφή με τον Τύπο, "θα πάρουμε στόπερ, μόνο αν φύγει κάποιος απ΄αυτούς, που έχουμε". Καθαρούς στόπερ, ο ΠΑΟΚ έχει τρεις, ο Μαλεζάς μόλις ήρθε και για τον Βίτορ δεν έχει τεθεί κάποιο θέμα.

Διαβάστε ακόμη...