«Μεγάλη πιθανότητα να κλείσει στον ΠΑΟΚ ο Μποάκι»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ατζέντης του Ρίτσμοντ Μποάκι, Άρθουρ Όλιβερ και αναφέρθηκε στην προοπτική μεταγραφής του ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Μεγάλη πιθανότητα να κλείσει στον ΠΑΟΚ ο Μποάκι»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι αλήθεια ότι μας έκανε πρόταση ο Άρνεσεν. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ο Μποάκι να καταλήξει στον ΠΑΟΚ. Αύριο υπάρχει στο Μπέργκαμο νέο ραντεβού με την Αταλάντα και τον κ. Άρνεσεν».

Για τους λόγους που επιλέγει ο Μποάκι την προοπτική του ΠΑΟΚ: «Είδαμε τα στοιχεία του κλαμπ, είναι ένας σύλλογος που μπορεί να παίξει και του ταιριάζει καλύτερα. Είχαμε, παράλληλα, και πληροφορίες από τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος του μίλησε με τα καλύτερα λόγια με την ομάδα».

Για το αγωνιστικό προφίλ του Μποάκι: «Είναι γρήγορος, καλός στο ψηλό παιχνίδι, κυνηγάει συνεχώς την μπάλα και μοιάζει πολύ στον Τιερί Ανρί».

Για το πότε μπορεί να έρθει στη Θεσσαλονίκη: «Δεν θα έρθει άμεσα. Έχει κληθεί στην Εθνική ομάδα της Γκάνας και την Κυριακή θα πάει στην πατρίδα του».

Για το αν ισχύουν όσα λέγονται περί δανεισμού και οψιόν αγοράς: «Για την ώρα δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι. Απομένει η τελική συζήτηση και εκεί θα κριθούν όλα».

Για το αν υπάρχει άλλη ομάδα στο προσκήνιο: «Ο παίκτης έχει ψηθεί για να παίξει στον ΠΑΟΚ, και δεν υπάρχει κάτι άλλο για την ώρα».

Διαβάστε ακόμη...