Τι περιμένει τον ΠΑΟΚ…

Από thessports.gr: Ολοκληρώθηκαν τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, έγιναν γνωστές οι δέκα ομάδες, που πέφτουν στο Γιουρόπα Λιγκ, κι από την ώρα που από την κορυφαία διοργάνωση δεν αποκλείστηκαν πολλές ισχυρές ομάδες, όπως η Βασιλεία, ο ΠΑΟΚ κλείδωσε τη συμμετοχή του στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας.
Πηγή: thessports.gr
Τι περιμένει τον ΠΑΟΚ…

Ο ΠΑΟΚ είναι αυτή τη στιγμή στην 22η θέση σε 48 ομάδες, που θα μπουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, δεν μπορεί να πέσει πιο κάτω και στην 25η για να πάει στο 3ο γκρουπ, απεναντίας μπορεί να ανέβει μερικές θέσεις, αν αποκλειστούν σήμερα κάποιες ομάδες, που είναι πάνω του (όπως λ.χ. Μπιλμπάο, Σάλτσμπουργκ, Αλκμάαρ).
Όντας στο 2ο γκρουπ, ο ΠΑΟΚ δεν θα πέσει με ομάδες όπως Σέλτικ, Μπριζ, Λίβερπουλ και Άντερλεχτ, που είναι στο ίδιο γκρουπ.

Τα γκρουπ, βέβαια, επειδή θα υπάρχουν κάποιες μετατοπίσεις, διότι θα αποκλειστούν και φαβορί, θα οριστικοποιηθούν τα μεσάνυχτα.
Από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν πέσει δέκα ομάδες στους ομίλους, που έρχονται στον δρόμο του ΠΑΟΚ.
Αυτές είναι οι Μονακό, Παρτιζάν, Λάτσιο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Σκεντερμπέου, Βασιλεία, Ραπίντ Βιέννης, ΑΠΟΕΛ και οι Σέλτικ και Μπριζ με την οποίες ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κληρωθεί στον ίδιο όμιλο.
Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή στο Μονακό.

Διαβάστε ακόμη...