"Υψηλές οι φιλοδοξίες στον ΠΑΟΚ..."

Από contra.gr: Για την σεζόν που "έρχεται" μίλησε ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ούρος Ντούβνιακ. Τι είπε ο Νίκος Σταυρόπουλος για μεταγραφικά ζητήματα.
Πηγή: contra.gr
"Υψηλές οι φιλοδοξίες στον ΠΑΟΚ..."

Ο Ούρος Ντούβνιακ έπαιξε στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2011-12 (ήρθε κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης αγωνιστικής χρονιάς) και πλέον θα αγωνιστεί φέτος ξανά στον "Δικέφαλο". Ο ίδιος δήλωσε:

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: "H ατμόσφαιρα όταν ήρθα ήταν και τότε καλή. Τώρα είναι ακόμη καλύτερη... Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ίδιοι στο σταφ, στην διοίκηση και ξέρω πολλά παιδιά. Γι' αυτό και ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια κάνει καλή πορεία, γιατί έχει μια καλή ατμόσφαιρα".

Για τις φιλοδοξίες του: "Οι δικές μου φιλοδοξίες αλλά και του ΠΑΟΚ είναι υψηλές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα... Τα τελευταία χρόνια η ομάδα πάντα τερματίζει ψηλά στο πρωτάθλημα και έχει καλή πορεία στην Ευρώπη. Οπότε οι δικές μου φιλοδοξίες που ταυτίζονται με αυτές της ομάδας, είναι να έχουμε μια καλή πορεία και να τερματίσουμε ψηλά και στις δύο διοργανώσεις".

Για το ότι δεν θα συνεργαστεί με τον... καλό του φίλο, Κέβιν Λάνγκφορντ: "Δεν είναι πρόβλημα, ούτε απογοήτευση. Θα ήθελα να παίξουμε μαζί, αλλά πιστεύω πως ο Κέβιν επέλεξε το καλύτερο για την δική του καριέρα. Καλή του επιτυχία...".

Για την πορεία στην Ευρώπη και αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από πέρυσι (την σεζόν 2014-15 έφτασε ως τους "32" του Eurocup): "Είναι το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Δεν μπορώ να ξέρω μέχρι που θα φτάσουμε. Οι φιλοδοξίες μας είναι υψηλές, είτε να τερματίσουμε στην ίδια θέση, είτε και για κάτι ακόμη περισσότερο".

Για το ότι στην θέση του υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και το πώς το βλέπει ο ίδιος αυτό: "Θα υπάρχει ανταγωνισμός αλλά θα έχουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Συνεπώς αυτό θα είναι καλό για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να λειτουργήσει η ομάδα".

Διαβάστε ακόμη...