Το μήνυμα του «Μούσλι» για την επέτειο! (photo)

Από paokweb.gr: Είναι, πλέον, «βαμμένος» ΠΑΟΚτσής και δεν το κρύβει, ούτε όταν αγωνιζόταν στην ομάδα, αλλά πολύ περισσότερο, όταν αποχώρησε απ΄αυτή!
Πηγή: paokweb.gr
Το μήνυμα του «Μούσλι» για την επέτειο! (photo)

Ο λόγος για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, τον πρωταγωνιστή της μεγάλης βραδιάς του «Δικεφάλου», τότε που άλωνε το Σουκρού Σαράτσογλου και την Πόλη, πέντε χρόνια πριν! Ήταν 26 Αυγούστου του 2010, όταν ο ΠΑΟΚ έμπαινε στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, με σκοπό να υπερασπιστεί το υπέρ του 1-0 με γκολ του Βιεϊρίνια, μια βδομάδα νωρίτερα, στην Τούμπα.

Ο Βόσνιος μπήκε στο παιχνίδι, κάπου στο 80′, για να σπρώξει την ομάδα στην ισοφάριση, αφού έχανε με 1-0. Αμέσως, έκανε αισθητή την παρουσία του στην τούρκικη άμυνα, για να έρθει, ύστερα από μερικές προειδοποιήσεις, το τελειωτικό «χτύπημα». Εκτέλεση φάουλ του Βιειρίνια στη μεσαία γραμμή, με τη μπάλα να πηγαίνει πίσω στον Κρέσιτς, ο Κροάτης σημαδεύει το κεφάλι του Πορτογάλου κι ο Βιεϊρίνια τον «Μούσλι», που στέκεται όρθιος και καρφώνει τη μπάλα στα δίχτυα των Τούρκων, στο 102′ της παράτασης. Ακολούθησε το απόλυτο ντελίριο και 2.500 ΠΑΟΚτήδες στα ουράνια!

Τη στιγμή αυτή δεν θα μπορούσε να ξεχάσει ο Βόσνιος, γι" αυτό κι έστειλε το δικό του μήνυμα για την μεγάλη εκείνη πρόκριση του «Δικεφάλου», μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook:

«Πέντε χρόνια πριν, κι όμως είναι σαν σήμερα...Το ίδιο συναίσθημα τώρα, όπως πριν πέντε χρόνια. Για πάντα, ένας από" σας!»

Διαβάστε ακόμη...