«Δύο παίκτες ακόμα»

Από inpaok.com: Μετά την συνέντευξη τύπου του Κώστα Βασιλειάδη ο κύριος Ζουρνατζίδης έκανε μια ενημέρωση για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ
Πηγή: inpaok.com
«Δύο παίκτες ακόμα»

Ανέφερε ότι ο Δικέφαλος θέλει ακόμα δυο παίκτες, έναν πλέι μέικερ και έναν σέντερ, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των δυο για το πεντάρι οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν για έναν παίκτη να γεμίζει την ρακέτα να παίζει με πλάτη, να είναι ένα «βαρύ» σέντερ φορ.

Για τον άσο ο Τέλης Ζουρνατζίδης είπε ότι ο άσος θα πρέπει να ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά που θέλουν στον ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως αν θα είναι νέος η έμπειρος.

Ο κύριος Ζουρνατζίδης ανέφερε πως δεν αγχώνονται ακόμα για τις μεταγραφές, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «θα αρχίσουμε να αγχωνόμαστε μετά της 15 Σεπτεμβρίου».

Όσον αφορά τον Γκάλογουέι, ο τιμ μάνατζερ του Δικεφάλου ενημέρωσε πως οι «ασπρόμαυροι» δεν ενδιαφέρονται πλέον, θέμα για το οποίο σας ενημέρωσε νωρίτερα το INPAOK.

Για την υπόθεση του Δημήτρη Μαυροειδή ο Τέλης Ζουρνατζίδης ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για τον έμπειρο σέντερ, όμως οι συζητήσεις δεν προχώρησαν για οικονομικούς λόγους.

Διαβάστε ακόμη...