Δεν βρέθηκε κάποιος να το πει στον Τούντορ;

Από inpaok.com: Από τη πρώτη στιγμή και πριν καν ο ΠΑΟΚ παίξει τα πρώτα του επίσημα ματς, έχω τονίσει πως φέτος η σεζόν θα είναι δύσκολη και μία χρονιά που ο Δικέφαλος θα χτίζεται αλλά θα αποκτάει ταυτότητα και θα βαδίζει πάνω σε συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο.
Πηγή: inpaok.com
Δεν βρέθηκε κάποιος να το πει στον Τούντορ;

Με το καλημέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αποδείχθηκε πως οι νέοι άνθρωποι που ήρθαν στην ομάδα: Προπονητής, τεχνικός διευθυντής, ποδοσφαιριστές έχουν πολλά να μάθουν. Το σίγουρο είναι όμως πως θα μάθουν και στο τέλος θα τα καταφέρουν. Αυτή η χρονιά θα τους εκπαιδεύσεις και θα τους κάνει πιο σκληρούς. Το μόνο αρνητικό που κρατάω από χθες είναι πως δεν βρέθηκε κανένας, να ενημερώσει τον Ίγκορ Τούντορ τι εστί Ξάνθη. Τι εστί Πανόπουλος. Ποιος είναι ο Καζναφέρης και τι έχει κάνει στην Τούμπα και φυσικά τι σφαγές έχει κάνει ο Κουκουλάκης που έχει στερήσει στον ΠΑΟΚ συμμετοχή σε τελικού Κυπέλλου. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι ποιος να του το πει; Δεν έχουν μείνει και πολλοί ΠΑΟΚτσήδες στην ομάδα. Ούτε διοικούντες ούτε υπάλληλοι. Άλλωστε και αυτοί που υπήρχαν ,μπροστά στο φόβο της απώλειας τους μισθού τους, δεν τολμούσαν να πάρουν θέση ή να συμβουλέψουν κάποιους. Περισσότερο το έκαναν όταν έπρεπε να καλυφθούν.

Ο Κροάτης πήρε ρίσκο με τους πολλούς νέους παίκτες που χρησιμοποίησε στην πρεμιέρα. Πολύ καλά θα έκανε βέβαια αν μιλούσαμε για ένα άλλο πρωτάθλημα ή μία άλλη ομάδα αλλά με την Ξάνθη δεν έπρεπε να συμβεί αυτό. Ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε πολύ «soft» για ένα τέτοιο ματς.

Από εκεί και πέρα σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει να μείνει κανείς σε αυτή την ισοπαλία, ούτε στην επόμενη που θα έρθει ή ακόμα και τις ήττες. Πρέπει να μείνουμε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε και χθες πως έχει συγκεκριμένο πλάνο και πως φέτος θα τρέχει πολύ!

Χθες στην Τούμπα είδα ποδοσφαιριστές γεμάτο ταλέντο βγαλμένους από σπουδαία ποδοσφαιρική πάστα. Δεν ήταν ομάδα γι΄αυτό δεν κέρδισαν, μας έκαναν όμως να πιστεύουμε ότι μόλις δέσουν, θα τρίβουμε τα μάτια μας. Θα περάσει καιρός, θα πρέπει να κάνουν όλοι υπομονή αλλά όλα τα σημάδια για ένα λαμπρό μέλλον είναι υπέρ αυτής της ομάδας που έστησαν οι Άρνεσεν και Τούντορ.

Διαβάστε ακόμη...