Ο... ΚΥΡΙΟΣ Ιγκόρ

Από paokrevolution.net: Ελάχιστοι το αντιλήφθηκαν μετά το τέλος του αγώνα αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και κυρίως δείχνουν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου.
Πηγή: paokrevolution.net
Ο... ΚΥΡΙΟΣ Ιγκόρ

Το ματς με την Μπρόντμπι έχει τελειώσει, ο Μαγένκο έχει σφυρίξει για τελευταία φορά στον αγώνα και οι παίκτες του ΠΑΟΚ απολαμβάνουν τον θρίαμβο τους και το χειροκρότημα του κόσμου.

Ο Κροάτης τεχνικός δεν παρασύρεται από τον ενθουσιασμό που επικρατεί και φροντίζει να κάνει το... αυτονόητο (για τον ίδιο). Πηγαίνει και αγκαλιάζει τους άμεσους συνεργάτες του. Αμέσως μετά ψάχνει τον γιατρό του ΠΑΟΚ, τον φυσικοθεραπευτή, τον μασέρ και τους φροντιστές για να τους δώσει το χέρι. Δίνει μια τεράστια αγκαλιά και στον γενικό αρχηγό της ομάδας. Στη συνέχεια πηγαίνει στο κέντρο του γηπέδου πλησιάζοντας κάθε παίκτη ξεχωριστά, ακόμη και αυτούς που δεν αγωνίστηκαν.

Και αφού ολοκλήρωσε όλα όσα είχε αποφασίσει να κάνει, χαιρετά και τον κόσμο. Ο Κροάτης έδειξε ότι σέβεται κάθε συνεργάτη του, κάθε άνθρωπο που είναι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας αφού κάθε γρανάζι είναι πολύτιμο για να δουλέψει καλά μια μηχανή. Ίσως και αυτός είναι ο λόγος που έχει κερδίσει τον σεβασμό και την συμπάθεια όλων των ανθρώπων της ομάδας και σιγά-σιγά της πλειοψηφίας του κόσμου, ακόμη και εκείνης της μερίδας που ήταν επιφυλακτικοί μαζί του

Διαβάστε ακόμη...