Τραγικές στιγμές για τον Τάκη Παντέλη!

Από pameathlitika.gr: Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιγνίδι στον πρώην διεθνή τερματοφύλακα του Απόλλωνα και του ΠΑΟΚ Τάκη Παντέλη.
Πηγή: pameathlitika.gr
Τραγικές στιγμές για τον Τάκη Παντέλη!

Ένα τροχαίο που συνέβη στις αρχές του μήνα και που δεν εγκυμονούσε κινδύνους για τη σύζυγο του Ελένη είχε τραγική κατάληξη για την ίδια αλλά και τον ίδιο τον Παντέλη που είδε ξαφνικά η σύζυγος του να «χάνεται»

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ..το ζευγάρι κινείτο σε περιοχή της Βάρης το βράδυ της 1ης με 2ας Αυγούστου επάνω σε μοτοσυκλέτα όταν ξαφνικά ένα μηχανάκι κάνοντας αναστροφή τους κτύπησε στο πίσω μέρος ρίχνοντας τους στο έδαφος ..

Επόμενο ήταν να τραυματιστούν και οι δύο ο Παντέλης με μώλωπες και η σύζυγος του πιο σοβαρά στο πόδι γι αυτό και εισήχθη εσπευσμένα στο ΚΑΤ να χειρουργηθεί..

Η εγχείρηση δεν παρουσίασε προβλήματα σε πρώτη φάση ..αυτά παρουσιάστηκαν μετά δύο μέρες και ενώ είχε προγραμματιστει η εξαγωγη της..άρχισε να παρουσιάζει υψηλό πυρετό που δυστυχώς συνεχίστηκε για 15 ακόμη ημέρες παρά τις αγωγές...Στο ΚΑΤ σήκωσαν τα χέρια γι αυτό κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Λαικό που διέθετε καλύτερο αιματολογικό τμήμα..όμως δυστυχώς ήταν αργά ..

Η Ελένη έσβησε χθές το πρωί αφήνοντας τους οικείους της και τον Παντέλη να ψάχνονται πως ένα υγειέστατο κορίτσι 42 ετών χάνεται σε μια χειρουργική επέμβαση ρουτίνας..

Ειρωνία η Ελένη πριν λίγο καιρό είχε πάει στην Αμερική συνοδεύοντας τον Γιάννη Πάριο σε περιοδεία του αφού και εκείνη ήταν τραγουδίστρια και έκανε τα φωνητικά του ..που να ήξερε μια απλή βόλτα θα ήταν αιτία να χάσει τη ζωή της..

Η Ελένη με τον Τάκη ηταν παρόντες σε όλες της εκδηλώσεις που ήταν του Απόλλωνα..μια πρόσχαρη κοπέλλα που χάθηκε αδοξα.

Η κηδεία της θα γίνει αυριο στις 10 το πρωί απο το Α νεκροταφειο..

Διαβάστε ακόμη...