Ο Δανός του ΠΑΟΚ και…. τα μπουζούκια

Από thessports.gr: O ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 8μμ την Μπρόντμπι έχοντας κάτω από τα δοκάρια του τον Σουηδό, με καταγωγή από την Δανία, Ρόμπιν Όλσεν.
Πηγή: thessports.gr
Ο Δανός του ΠΑΟΚ και…. τα μπουζούκια

Ο 25χρονος τερματοφύλακας είναι ο 2ος Δανός που φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μετά τον Γιέσπερ Γιόχανσεν, που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν 1995-96.
Ο Δανός αριστερός επιθετικός ήρθε με μεγάλες προσδοκίες στην Τούμπα, αλλά δεν τις δικαιολόγησε στα 14 παιχνίδια, που έπαιξε. Απ΄ ότι φάνηκε, περισσότερο τον συνάρπαζε η νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης, παρά το ποδόσφαιρο.
Στο τέλος της σεζόν, όταν άρχισε να καλοκαιριάζει, άρχισε τις νυχτερινές... περιπολίες και σε μια απ΄ αυτές συνέβη ένα περιστατικό που προκάλεσε πολλά γέλια.

Ο Γιόχανσεν πήγε στα μπουζούκια, κάποια στιγμή μεράκλωσε και σε κατάσταση μέθης ανέβηκε πάνω στο τραπέζι χορεύοντας (κάτι σαν) τσιφτετέλι. Τα νυχτοπερπατήματά του έφτασαν φυσικά στα αυτιά της διοίκησης και σε συνδυασμό με τη μηδαμινή προσφορά του, ο Δανός έφυγε το καλοκαίρι του 1996.
Πήγε στο Βέλγιο στην Μπέερσοτ, έπαιξε σε μικρές ομάδες της χώρας και μετά από οχτώ χρόνια σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Σήμερα είναι 41 ετών...

Διαβάστε ακόμη...