Επιμένουν στο εκατομμύριο…

Από thessports.gr: O Γκόικο Τσίμιροτ είναι από το απόγευμα της Δευτέρας και τυπικά παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια...
Πηγή: thessports.gr
Επιμένουν στο εκατομμύριο…

Σ΄ αυτό το σημείο, δικαιώθηκε ένα ΜΜΕ της Βοσνίας, το faktor.ba που έγραψε το βράδυ της Κυριακής ότι παρά την επιθυμία του ΠΑΟΚ για 5ετές συμβόλαιο, τελικά πέρασε της πλευράς Τσίμιροτ και θα υπογράψει 3ετές.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, που είχε αποκαλύψει από το μεσημέρι της Κυριακής ότι ο Τσίμιροτ είναι σε πτήση για Θεσσαλονίκη, επιμένει ότι τα χρήματα για την μεταγραφή του 22χρονου χαφ, είναι λιγότερα απ΄ αυτά που κυκλοφόρησαν.

Όπως γράφει το faktor.ba, το οποίο μίλησε με τον ποδοσφαιριστή, την ώρα που ήταν στα γραφεία του ΠΑΟΚ και φιλοξένησε πρώτο δηλώσεις του μετά την υπογραφή, το Σαράγεβο θα εισπράξει από τον ΠΑΟΚ το ποσό του 1.000.000 ευρώ για την πώληση του Τσίμιροτ κι όχι 1.300.000 ευρώ, όπως κυκλοφορεί ότι θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ τους Βόσνιους.

Σε ότι αφορά τον ποδοσφαιριστή, επιμένει ότι θα πάρει 350.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, συν μπόνους, αυτοκίνητο και σπίτι.

Διαβάστε ακόμη...