Συνάντηση Κοντονή με Super League και "ευρωπαίους"

Από soccerplus.gr: Συνάντηση με ανθρώπους της Super League αναμένεται να έχει την Τρίτη (18/08) στο γραφείο του ο Υφ. Αθλητισμού. Σταύρος Κοντονής, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στιw 22 Αυγούστου.
Πηγή: soccerplus.gr
Συνάντηση Κοντονή με Super League και "ευρωπαίους"

O κ. Κοντονής θα δεχθεί στο γραφείο του τον πρόεδρο της Super League, Γ. Μποροβήλο και εκπροσώπους των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Αστέρας, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ που αγωνίζονται στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.

Στην συνάντηση αναμένεται να δώσουν το «παρόν» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν αναμένεται να είναι αυτό του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και της τοποθέτησης καμερών που έχουν τεθεί από την Πολιτεία ως βασικές προϋποθέσεις ώστε να συμμετάσχει μια ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Ο αρμόδιος για τον αθλητισμό υπουργός αναμένεται να τους επιστήσει την προσοχή ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος και να ζητήσει πιστή εφαρμογή του νόμου, των κανονισμών του ποδοσφαίρου και αποφυγή ακραιων συμπεριφορών.

Διαβάστε ακόμη...