Επιστροφή έκπληξη για Μπρόντμπι

Από thessports.gr: Νωρίτερα απ' ότι αρχικά είχε γίνει γνωστό ίσως επιστρέψει σε αγωνιστική δράση ο Ντάνιελ Άγκερ, με τους Δανούς μάλιστα να θεωρούν πως ο πολύπειρος στόπερ ίσως προλάβει ακόμη και τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ!
Πηγή: thessports.gr
Επιστροφή έκπληξη για Μπρόντμπι

Σύμφωνα με την αρχική διάγνωση, που είχε δημοσιοποιηθεί στις 29 Ιουλίου από τον Μπρόντμπι, ο αρχηγός της Εθνικής Δανίας θα έμενε εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες. Ωστόσο πλέον υπάρχουν ελπίδες να είναι έτοιμος σε τρεις.

Ο Άγκερ έχει αρχίσει ξανά προπονήσεις με την ομάδα, ωστόσο δεν θα είναι έτοιμος για το αυριανό ματς της Μπρόντμπι με τη Βίμποργκ, όμως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ των Δανών έχει καλές πιθανότητες να παίξει την προσεχή Πέμπτη στον αγώνα της Τούμπας.
Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή της Μπρόντμπι, Τόμας Φρανκ στον δανέζικο Τύπο: «Ο Άγκερ έχει μείνει εκτός δράσης για λογικό χρονικό διάστημα, αλλά πλέον προχωράει μπροστά. Ήδη κάνει προπονήσεις από το περασμένο Σάββατο. Νομίζω ότι την Κυριακή δύσκολα θα παίξει, αλλά την Πέμπτη θα δούμε».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε σίγουροι πως είναι απόλυτα έτοιμος αν και ο Άγκερ είναι πολύ έμπειρος και μπορεί να παίξει νωρίτερα από οποιονδήποτε άλλον, διότι είναι σε υψηλό επίπεδο».

Διαβάστε ακόμη...