Από εβδομάδα τα σπουδαία για Λάνγκφορντ, Γκάλογουεϊ

Από contra.gr: Την επόμενη εβδομάδα στον ΠΑΟΚ περιμένουν... οριστικά νέα στις υποθέσεις των Λάνγκφορντ και Γκάλογουεϊ και η ΚΑΕ ενδεχομένως να είναι σε θέση να ανακοινώσει συμφωνία με παίκτη ή παίκτες.
Πηγή: contra.gr
Από εβδομάδα τα σπουδαία για Λάνγκφορντ, Γκάλογουεϊ

Το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα την άλλη εβδομάδα αναμένονται σημαντικά νέα όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ. Στελέχη της ομάδας, μάλιστα, πιθανολογούν πως η ΚΑΕ ενδεχομένως να μπορέσει να ανακοινώσει συμφωνία με κάποιον παίκτη ή παίκτες. Στη παρούσα φάση η προσοχή είναι στραμμένη στις υποθέσεις των Λάνγκφορντ και Γκάλογουεϊ.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν πάρα πολύ την παραμονή του πρώτου, περιμένουν κάτι το... οριστικό στην υπόθεσή του την ερχόμενη εβδομάδα αλλά αν δεν υπάρχει, στον "Δικέφαλο" λογικά θα ενεργοποιήσουν κάποιες άλλες περιπτώσεις καλαθοσφαιριστών καθώς έχει γίνει μια προεργασία.

Σχετικά με τον Γκάλογουεϊ, από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ "ανέβει" οικονομικά όσον αφορά την πρόταση, τότε το θέμα του -στο οποίο έχουν γίνει βήματα προόδου- θα έχει οριστικά αίσιο τέλος (η πλευρά του παίκτη δεν φαίνεται πρόθυμη να "κατέβει" οικονομικά αφού είναι σε θέση να βρει υψηλότερη πρόταση σε σχέση με αυτή των "ασπρόμαυρων").

Διαβάστε ακόμη...