«Ο ΠΑΟΚ μου ταιριάζει!

Από inpaok.com: Ο Τέρι Ανtώνης που έρχεται από την Αυστραλία στην Θεσσαλονίκη, για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για την επιλογή του να πάρει μεταγραφή στον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ μου ταιριάζει!

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στην πατρίδα των παππούδων μου. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα με βοηθήσει στην καριέρα μου και χαίρομαι πολύ που θα παίξω στην Τούμπα που οι οπαδοί της ομάδας δημιουργούν απίστευτη ατμόσφαιρα» είπε ο Αντώνης ενώ για το γεγονός ότι γράφτηκε πως μπορεί να δοθεί δανεικός είπε: «Έχουμε κάνει ήδη μία πρώτη συζήτηση και θα μιλήσουμε ξανά μόλις έρθω Θεσσαλονίκη. Εγώ θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ και όχι να πάω δανεικός. Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω ένα κομμάτι της ομάδας. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και να βοηθήσω την ομάδα».

O νεαρός μέσος δήλωσε επίσης:

«Ο τρόπος που παίζει η ομάδα ταιριάζει απόλυτα σε μένα. Ελπίζω αυτή η μεταγραφή να κάνει και άλλα παιδιά από την Αυστραλία να πάρουν δύναμη και στόχο για να πετύχουν κάτι, όπως ο αδερφός μου ο Τζὀρτζ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ στην Τύμπα και θα παίξω σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο και στον ΠΑΟΚ που παίζει στo EUropa League».

Διαβάστε ακόμη...