Η υπόκλιση στον Άρνεσεν και η... επιμονή σε Στοχ

Aπό metrosport.gr: Οι Σλοβάκοι πίνουν νερό στο όνομα του Φρανκ Άρνεσεν καθώς γνωρίζουν πως αυτός ήταν ο άνθρωπος που πήρε στην Τσέλσι τον Στοχ. Γι' αυτό και επιμένουν στην υπόθεση του συμπατριώτη τους.
Πηγή: metrosport.gr
Η υπόκλιση στον Άρνεσεν και η... επιμονή σε Στοχ

«Παρακολουθώ την πορεία του, γνωρίζω πως είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τίτλο που είχε πάρει η Τβέντε και πως στο δεύτερό του χρόνο στη Φενέρ είχε πετύχει το γκολ της χρονιάς. Είναι ένας γρήγορος ποδοσφαιριστής που παίζει με τα δύο πόδια και μπορεί να σκοράρει» δήλωσε ο Φρανκ Άρνεσεν που θυμήθηκε πόσο δύσκολο ήταν να πείσει τους ανθρώπους της Τσέλσι να τον αποκτήσει.

Και παρότι στη συνέντευξή του αυτή δεν λέει πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση του Στοχ, η Millyet της Τουρκίας επιμένει πως ο Σλοβάκος μπορεί να πάει στον ΠΑΟΚ χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα τη συνέντευξη του Άρνεσεν.

Θέμα, όμως, δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή με τον υπεύθυνο των μεταγραφών του ΠΑΟΚ να εξηγεί στην ίδια συνέντευξη το πλάνο του «Με ενδιαφέρει πρωτίστως ο νεαρός ποδοσφαιριστής να γίνει καλός ποδοσφαιριστής και μετά το οικονομικό. Στον ΠΑΟΚ χρειαστήκαμε άμεσα έναν προπονητή, πήραμε τον Τούντορ και μετά είδαμε που έχουμε τις αδυναμίες στην ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...