"Ο Σαββίδης και η φοβερή δουλειά στην ΚΑΕ"

Από sport24.gr: Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος τόνισε πως ο Ιβάν Σαββίδης θα "μπει" στην ΚΑΕ όταν το κρίνει εκείνος ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους διοικούντες του τμήματος μπάσκετ
Πηγή: sport24.gr
"Ο Σαββίδης και η φοβερή δουλειά στην ΚΑΕ"

Για την προσπάθεια που κάνουν τα στελέχη της ΚΑΕ αλλά και για το θέμα του Ιβάν Σαββίδη αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος. Συγκεκριμένα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena:

"H διοίκηση βάζει την εξυγίανση πάνω από όλα και καλά κάνει. Δίχως αυτή, δεν μπορεί να γίνει η ομάδα που έπαιρνε τα τρόπαια της Ευρώπης και έχανε τα τρόπαια της Ευρώπης. Κάνουν τρομερή και φοβερή δουλειά οι διοικούντες. Πρέπει να τους στηρίξουμε... Φτάσανε τον ΠΑΟΚ να χρωστάει πολύ λιγότερα χρήματα πληρώνοντας όλα αυτά τα άρθρα (σ.σ. για παράδειγμα το άρθρο 99)", είπε αρχικά ο Παπαδόπουλος και εν συνεχεία αναφέρθηκε στο ζήτημα του Ιβάν Σαββίδη:

"Να μην ξεχνάμε πως ο Ιβάν Σαββίδης είναι δίπλα στην ομάδα. Οταν κρίνει ο ίδιος θα "μπει" στην ΚΑΕ (σ.σ. εννοεί να αναλάβει την ΚΑΕ). Βοηθάει ώστε η ομάδα να μην έχει προβλήματα. Οταν κρίνει ο ίδιος, τότε θα "μπει" στην ομάδα και να είναι σίγουρος ο κόσμος γι' αυτό. Γι' αυτό αυτή την στιγμή, η ομάδα στήνεται προσεκτικά. Μην ξεχνάμε πως ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια είναι η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα".

Διαβάστε ακόμη...