Ο Αρνεσεν «παίζει μπάλα» έχοντας πείσει τον απαιτητικό Σαββίδη

Από sentragoal.gr: Πέντε αγορές παικτών, δύο πωλήσεις, μια ανανέωση και ένα «ικανοποιητικό» διαζύγιο είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός του Φρανκ Αρνεσεν, που... άργησε να πάρει μπρος όσον αφορά τις προσθήκες, αλλά η προεργασία που έγινε στο διάστημα της θεωρητικής απραξίας έφερε αποτελέσματα.
Πηγή: sentragoal.gr
Ο Αρνεσεν «παίζει μπάλα» έχοντας πείσει τον απαιτητικό Σαββίδη

Στο διάστημα ενασχόλησής του ο Αρνεσεν έχει ξοδέψει 2,6 εκατ. ευρώ και έχει φέρει 3 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Δικεφάλου, και πλέον κινείται ακόμα πιο επιθετικά, με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι στο πλευρό του.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου είναι διατεθειμένος να δαπανήσει χρήματα, προκειμένου ο Δανός αθλητικός διευθυντής να ολοκληρώσει την περίπτωση του Γκόικο Τσίμιροτ και στη συνέχεια να ρίξει το βάρος του στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός επιθετικού, με τη δεύτερη να επείγει χρονικά, καθώς το ιδανικό για τον ΠΑΟΚ θα ήταν να προκύψει προσθήκη παίκτη για την κορυφή της επίθεσης, που θα μπορεί να δηλωθεί ως η αλλαγή που δικαιούται ο ΠΑΟΚ στη λίστα για τα παιχνίδια των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Μπρόντμπι.

Στην υπόθεση Αντονις, δημοσιεύματα στην Αυστραλία ανέφεραν πως ΠΑΟΚ και Σίδνεϊ έδωσαν τα χέρια, με τους Αυστραλούς να καρπώνονται 350.000 ευρώ και τον 22χρονο μέσο να φτάνει τη Δευτέρα στην Ελλάδα.

Παιχνίδι... υπομονής

Στη περίπτωση Τσίμιροτ, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν την ολοκλήρωση της εσωτερικής συζήτησης στη Σεράγεβο για την πρόταση που έχει καταθέσει ο Δικέφαλος για τον Τσίμιροτ, με τα δημοσιεύματα στη Βοσνία να κάνουν λόγο για την παρουσία του νεαρού μέσου στο παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο τη Ζρίνσκι, που θα γίνει σήμερα στις 9:00, που θα είναι το τελευταίο του πριν από τη μετακίνησή του στον Δικέφαλο.

Είδηση που έφερε ανακούφιση

Στο πρώτο παιχνίδι με τους Δανούς, διαιτητής θα είναι ο Αλμπέρτο Μαγιένκο, ένας από τους πλέον αξιόπιστους της Ισπανίας. Τα πολλά διαιτητικά λάθη στα δυο παιχνίδια με τη Σπάρτακ Τρνάβα έγιναν αντικείμενο εσωτερικής συζήτησης στον ΠΑΟΚ, που έκανε τα παράπονά του στους αρμοδίους.

Διαβάστε ακόμη...