Η επικείμενη συμφωνία με τον Γκάλογουέι και η αναμονή για Λάνγκφορντ

Όσα λένε ο ατζέντης του Κέβιν Γκάλογουεϊ και η πλευρά του ΠΑΟΚ, αλλά και τα όσα μετέφερε στο φιλικό του περιβάλλον ο Κέβιν Λάνγκφορντ
Πηγή: contra.gr
Η επικείμενη συμφωνία με τον Γκάλογουέι και η αναμονή για Λάνγκφορντ

Είναι δεδομένο πια ότι ο Κέβιν Γκάλογουεϊ απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον εκπρόσωπο του Αμερικανού, Θάνο Κουκουράβα, μάθαμε ότι υπήρξε επαφή με τον Μπάνε Πρέλεβιτς και πως λεπτομέρειες απομένουν για να επιτευχθεί συμφωνία. Από την ΚΑΕ κρατούν πιο χαμηλούς τόνους. Υπήρξε επιβεβαίωση πως ο Γκαλογουέι ενδιαφέρει, αλλά όχι ότι βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην υπογραφή συμβολαίου.

Τι γίνεται με Λάνγκφορντ

Η αναμονή για τον Κέβιν Λάνγκφορντ συνεχίζεται και από τον ΠΑΟΚ τονίζουν πως κατά τη διάρκεια της Τετάρτης δεν υπήρξε εξέλιξη.

Ο Αμερικάνος ψηλός πάντως έχει πει στο φιλικό του περιβάλλον σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Χαρακτηριστικά ο Λάνγκφορντ τόνισε πως περιμένει κάποια πρόταση που θα τον ικανοποιήσει, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στη παρούσα φάση. Υπογράμμισε ακόμη πως παραμένει ανοιχτός στην προοπτική να γυρίσει στον ΠΑΟΚ, προτού κουβέντα φτάσει και στο πότε θα υπάρχει κάτι οριστικό. Αποκρίθηκε ότι θα γνωρίζει πολύ γρήγορα τι θα συμβεί.

Προτάθηκε ο Κάουνσιλ

Στο μεταξύ, ο Βίνσεντ Κάουνσιλ που πέρυσι έπαιξε στο Ρέθυμνο, έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ. Το προηγούμενο διάστημα μάλιστα έγινε μια συζήτηση, αλλά από τον "Δικέφαλο" μετέφεραν πως θέλουν παίκτη περισσότερο σκόρερ.

Διαβάστε ακόμη...