Η Super League "κρατά" τον Λεβαδειακό στην κατηγορία

Aπό soccerplus.gr: Την επικύρωση της βαθμολογίας αποφάσισε το Δ.Σ. της Super League, με την Κασσιόπη να καταλαμβάνει την τελευταία θέση και να υποβιβάζεται σε περίπτωση που διατηρηθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για αποβολή της από το πρωτάθλημα.
Πηγή: soccerplus.gr
Η Super League "κρατά" τον Λεβαδειακό στην κατηγορία

Η συγκεκριμένη απόφαση ανεβάζει κατά μία θέση τον Λεβαδειακό, κάτι που σημαίνει ότι οι Βοιωτοί θα παραμείνουν στην κατηγορία, όπως είχε γράψει το SoccerPlus την Τρίτη (11/08).

Η κίνηση αυτή αναμένεται να προκαλέσει την αντίδραση του Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς η "Ελαφρά Ταξιαρχία" θεωρεί ότι πρέπει να είναι η 16η ομάδα της Super League, σε περίπτωση που υποβιβαστεί η Κέρκυρα.

Το "παρών" στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ανέπτυξε τις θέσεις των «πράσινων» για την ανάδειξη του πρωταθλητή από τα play-offs, αλλά και τον περιορισμό των δανεικών στην κατηγορία.

Διαβάστε ακόμη...