«Δεν βρίσκεις εύκολα παίκτη σαν τον Λέοβατς»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αλεξάντερ Σόλιτς.
Πηγή: paokrevolution.net
«Δεν βρίσκεις εύκολα παίκτη σαν τον Λέοβατς»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κέρκυρας μίλησε για τη νέα πρόκληση στην ποδοσφαιρική του καριέρα καθώς και για τον συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του στη Ριέκα, Μαρίν Λέοβατς που αναμένεται να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα» του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλεξάντερ Σόλιτς στο «Τρίτο Ημίχρονο»:

«Έρχομαι στην Κέρκυρα για να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό, να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα στην κατηγορία που θα παίζει», δήλωσε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «φαιάκων» και εν συνεχεία είπε για τον Μαρίν Λέοβατς:

«Είναι ένας πολύ καλός και έξυπνος ποδοσφαιριστής που δεν βρίσκεις εύκολα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο για τη συγκεκριμένη θέση. Είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες και πραγματικά χαίρομαι εάν έχει επιλέξει την Ελλάδα και θα βοηθήσει σίγουρα την καινούργια του ομάδα. Είναι ένας παίκτης που πραγματικά βοηθάει πάρα πολύ και έχει όλη την αριστερή γραμμή δική του. Έχει πάρα πολύ καλή σέντρα και πάσα και στο σύστημα του Ιγκόρ Τούντορ είναι το τέλειο εργαλείο ο Μαρίν Λέοβατς.»

Για το ενδιαφέρον και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Λέοβατς και την απόφαση του να μην μεταγραφεί στην Πρωταθλήτρια Κροατίας: «Η ομάδα που υποστηρίζω είναι η Ριέκα και την αγαπάω, όμως τα τελευταία χρόνια στην Κροατία η καλύτερη ομάδα είναι η Ντιναμό που παίρνει τα πρωταθλήματα σερί. Θα ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για τους οπαδούς της Ριέκα να φύγει ένας πολύ καλός παίκτης από την ομάδα και να πάει στην μεγάλη αντίπαλο. Και το καλύτερο που έπρεπε να γίνει ήταν να πάει σε μία άλλη ομάδα έξω από την Κροατία.»

Για το πως υποδέχθηκαν οι οπαδοί της Ριέκα την μεταγραφή Λέοβατς στον ΠΑΟΚ: «Οι οπαδοί της Ριέκα έδειχναν σεβασμό προς τον Λέοβατς, φυσικά όμως δεν είναι χαρούμενοι τώρα που φεύγει από την ομάδα.»

Διαβάστε ακόμη...