«Πρέσινγκ σε Λάζαρο» λένε οι Ιταλοί

Από sentragoal.gr: Ιταλικά δημοσιεύματα κρατούν «ζεστή» τη φημολογούμενη προσπάθεια του ΠΑΟΚ να επανεντάξει στο δυναμικό του τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.
Πηγή: sentragoal.gr
«Πρέσινγκ σε Λάζαρο» λένε οι Ιταλοί

Οι αναφορές που υπάρχουν κάνουν λόγο για πίεση του Δικεφάλου στον Ελληνα διεθνή, ενώ βάζουν στο παιχνίδι και την Αταλάντα.

Αν υπάρχει κάτι δεδομένο, είναι πως ο Χριστοδουλόπουλος φαίνεται πως βρίσκεται στις λίστες του Φρανκ Αρνενσεν, που δεν αρνείται ότι έχει εξετάσει αρκετές περιπτώσεις Ελλήνων διεθνών που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Ακόμα, αυτό που φαίνεται να προκύπτει από την πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι πως δεν είναι στα πλάνα του να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην περίπτωση Λέοβατς, η επιθυμία του παίκτη για συνεχίσει την καριέρα του εκτός Κροατίας έγινε σεβαστή από τους επιτελείς της ομάδας και πλέον ο 27χρονος ακραίος αμυντικός μετρά αντίστροφα για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος κατέθεσε στη Ριέκα πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ, η οποία έχει στα χέρια της και το ενδιαφέρον και της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ο διεθνής Κροάτης ακραίος αμυντικός ήταν εκείνος που επέλεξε τον ΠΑΟΚ αντί της κροατικής ομάδας, κάτι που είχε καταγραφεί από τον κροατικό Τύπο στα μέσα της εβδομάδας.

Νέος κύκλος συζητήσεων με τους «κομμένους»

Ο Μάαρτεν Μάρτενς έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη, φτάνοντας σε συμβιβασμό όσον αφορά την αποζημίωσή του, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να δείχνουν ικανοποιημένοι από τη στάση του Βέλγου, αναφορικά με τις απαιτήσεις του. Οι προσπάθειες για τη λήξη της συνεργασίας με τον Ραζβάν Ρατς συνεχίζονται. Ο 34χρονος ακραίος αμυντικός, με δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα, έδειχνε αδιάλλακτος στο θέμα της αποζημίωσης και μένει να φανεί αν θα διατηρήσει αυτήν τη στάση. Οσο για τον Γκολάσα, υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες στο Ισραήλ, αλλά ο ίδιος θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει ομάδα εκτός της πατρίδας του.

Ανοιχτό για δανεισμό του Περέιρα

Στην περίπτωση του Φακούντο Περέιρα φαίνεται πως το ενδεχόμενο δανεισμού του Αργεντινού για έναν χρόνο -όσο διαρκεί το υπόλοιπο του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ- είναι ανοικτό, με τον Δικέφαλο να δέχεται να καλύψει τη διαφορά που τυχόν προκύψει στο συμβόλαιο του παίκτη.

Διαβάστε ακόμη...