Λέοβατς και ΠΑΟΚ : Το πρόσωπο κλειδί

Από thessports.gr: Ο Μαρίν Λέοβατς φαίνεται πως είναι προ των πυλων της Τούμπας, καθώς ο Κροάτης αριστερός μπακ φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Ιγκόρ Τούντορ.
Πηγή: thessports.gr
Λέοβατς και ΠΑΟΚ : Το πρόσωπο κλειδί

Στην Κροατία υπάρχει η βεβαιότητα ότι ο παίκτης έρχεται εντός των ημερών στη Θεσσαλονίκη (πιθανότατα αύριο), από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει για την ώρα κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει προσωπική γνώμη για τον συμπατριώτη του αμυντικό, ενώ τον έχει αντιμετωπίσει πρόσφατα και ως προπονητής της Χάιντουκ.

Σ΄αυτή τη μεταγραφή, μεσολαβεί ένας παλιός γνώριμος. Δικός μας, αλλά και του Τούντορ.

Πρόκειται για τον Μπόσκο Μπάλαμπαν, τον Κροάτη βετεράνο σέντερ φορ, που έπαιξε και τρία χρόνια στον Πανιώνιο στη δύση της καριέρας του (2009-12).

Ο Μπάλαμπαν είναι παιδί της Ριέκα, εκεί γεννήθηκε κι από εκεί ξεκίνησε την καριέρα του, πριν παίζει στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην Άστον Βίλα και στην Μπριζ. Στα καλά του χρόνια, έπαιζε και στην Εθνική Κροατίας (έκανε 35 συμμετοχές), στην οποία ήταν συμπαίκτης με τον Ιγκόρ Τούντορ!

Σε ότι αφορά τον Λέοβατς, ο Άρνεσεν εξέπληξε στην Σλοβακία, όταν αναφερόμενος σ΄ αυτόν τον αποκαλουσε με το μικρό του όνομα, Μαρίν, δείχνοντας ότι υπάρχει μία οικειότητα.

Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ κατέστησε σαφές ότι όταν πρόκειται για παίκτες από την Κροατία, εμπιστεύεται τυφλά τον Τούντορ.

Διαβάστε ακόμη...