«Να αντέξουν στην πίεση»

Από metrosport.gr: Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας που πέρασε από το ελληνικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στον Ολυμπιακό, μίλησε στην «Μ» για τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Σάμπο και Ζάιρο αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας και μάλιστα ο τελευταίος στο περσινό πρωτάθλημα σκόραρε απέναντι στον Κόβατς.
Πηγή: metrosport.gr
«Να αντέξουν στην πίεση»

Αρχικά για τον μέσο της Σπάρτακ, τον Ερικ Σάμπο είπε: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που μπορεί να παίξει και στα άκρα αλλά και στον άξονα και νομίζω ότι εκεί του ταιριάζει να αγωνίζεται. Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον είδαν να αγωνίζεται μόνο σε αυτούς τους δυο αγώνες. Πρέπει να τον έχει καιρό τσεκαρισμένο», ενώ για τον Ζάιρο είπε: «Τον είχα αντίπαλο στο πρωτάθλημα και μάλιστα μου έβαλε και γκολ. Είναι πολύ καλός τεχνίτης και «εργάτης» αφού κάνει πολύ τρέξιμο σε κάθε παιχνίδι. Ο προπονητής της ομάδας του, μου είπε τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη».

Για το αν οι δυο αυτοί παίκτες μπορούν να κάνουν καριέρα στον ΠΑΟΚ ο Κόβατς απάντησε: «Το σημαντικό είναι ότι ποτέ δεν απασχόλησαν για την εξωγηπεδική τους ζωή. Επίσης είναι καλοί επαγγελματίες. Το ζητούμενο για μένα είναι να αντέξουν την πίεση της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ έχει βαριά φανέλα, ο κόσμος είναι απαιτητικός. Αν τα καταφέρουν θα βοηθήσουν την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...