Μάχη ΠΑΟΚ με Στεάουα!

Από thessports.gr: O Zαίρο είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς υπέγραψε για 4 χρόνια, και όπως αποκαλύφθηκε στη Ρουμανία, ο Άρνεσεν τον πήρε από τα χέρια της Στεάουα!
Πηγή: thessports.gr
Μάχη ΠΑΟΚ με Στεάουα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Ρουμανία, ο Τζίτζι Μπεκάλι, το αφεντικό της Στεάουα, πήγε να αγοράσει τρεις παίκτες από την Τρέντσιν, αλλά έφαγε πόρτα. Ο ένας ήταν ο Ζαίρο, ο άλος ο επίσης Βραζιλιάνος σέντερ φορ, Γουέσλι, μόλις 18 ετών, και ο τρίτος ήταν ο 20χρονος αμυντικός χαφ, Μάτους Μπέρο.
Η υπόθεση έχει παρασκήνιο...
Η Τρέντσιν έπαιξε με την Στεάουα στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Ρουμάνοι κέρδισαν 2-0 στην Σλοβακία, αλλά στη ρεβάνς κόντεψαν να αποκλειστούν.
Η Τρέντσιν κέρδισε στο Βουκουρέστι με 3-2, με δύο γκολ του Γουέσλι και ένα του Μπέρο, με τον Ζαίρο να κάνει επίσης πολύ καλή εμφάνιση. Ο Μπεκάλι, που φημίζεται για τις αγορές του, πήγε να τους αγοράσει και τους τρεις πακέτο από την πρωταθλήτρια Σλοβακίας, αλλά ο Ζαίρο ήταν ρεζερβέ για τον ΠΑΟΚ κι οι άλλοι δύο είναι μικροί, που έχουν μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.
Με τις σχέσεις, που έχει ο Άρνεσεν με τον Τσου Λα Λινγκ, τον ιδιοκτήτη της Τρέντσιν, αν κι αυτοί οι δύο αξίζουν, στην Τούμπα θα έρθουν κάποια στιγμή...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...