«Θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ»

Την επιβεβαίωση για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ μετέφερε με δηλώσεις του στο ARENAFM.GR , ο Έρικ Σάμπο που 'όπως τόνισε θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο
Πηγή: arenafm.gr
«Θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ»

Για την προσπάθεια της ομάδας του είπε : «Κάναμε προσπάθεια αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα θα επικεντρωθούμε στην προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας».

Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ τόνισε : «Στο πρώτο αγώνας οι συνθήκες ήταν διαφορετικές για τον ΠΑΟΚ, παίζοντας από το 2' λεπτό με παίκτη λιγότερο. Κατάφερε να μας κερδίσει όμως και έκανε ένα μεγάλο βήμα. Στην έδρας μας προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά ο ΠΑΟΚ έδειξε την ανωτερότητα του και εφόσον πέτυχε εκτός έδρας γκολ πήρε την πρόκριση».

Για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για την απόκτηση του είπε : «Από την χθεσινή συνομιλία που υπήρξε δεν έχω καμία νεότερη ενημέρωση. Πιστεύω είμαστε στο στάδιο όπου οι δυο ομάδες θα είναι σε διαπραγμάτευση για την μεταγραφή μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, όμως δεν έχω τίποτα περισσότερο αυτή την στιγμή».

Για την επιθυμία του να έρθει στον ΠΑΟΚ είπε : «Προσωπικά θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ, θα είναι ένα άλμα για την καριέρα μου. Αλλά δεν εξαρτάται από εμένα αυτό, καθώς είναι σε συζητήσεις οι δυο ομάδες και θα πρέπει να περιμένουμε. Μακάρι να έχουμε αίσιο τέλος»

Για την συζήτηση με τον Μακ είπε: « Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και όταν μιλήσαμε μετά το τέλος του αγώνα με ρώτησε αν θα υπάρξει εξέλιξη με τον ΠΑΟΚ και θα είναι συμπαίκτες. Του είπα ότι θα το άθελα αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις ώστε αν υπάρξει συμφωνία»

Διαβάστε ακόμη...