Πωλείται ο Σταφυλίδης – Τι ζητά η Μπάγερ

Από thessports.gr: Ο Κώστας Σταφυλίδης παραμένει στην Γερμανία και συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ωστόσο τα πράγματα είναι δύσκολα γι΄ αυτόν και η ομάδα του, του έβαλε πωλητήριο.
Πηγή: thessports.gr
Πωλείται ο Σταφυλίδης – Τι ζητά η Μπάγερ

Βασικός αριστερός μπακ της Λεβερκούζεν είναι ο Βραζιλιάνος Γουέντελ και εναλλακτικές επιλογές είναι ο Πολωνός Μπόνις και ο Σταφυλίδης.

Ο 21χρονος αριστερός μπακ έχει διαμηνύσει στην ομάδα του ότι δεν θέλει να δοθεί και πάλι δανεικός, μετά τον δανεισμό του στην Φούλαμ, και προτιμά είτε να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή, είτε να μείνει και να παλέψει για μία θέση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Thessports, η Λεβερκούζεν εχει κοστολογήσει τον Σταφυλίδη στα 3.000.000 ευρώ, τα διπλά δηλαδή, σε σχέση μ΄ αυτά που τον αγόρασε από τον ΠΑΟΚ.

"Όποιος φέρει 3.000.000 ευρώ αγοράζει τον Σταφυλίδη" λένε οι Γερμανοί, ωστόσο κι αυτό το ποσό μπαίνει σε διαπραγμάτευση, μπορεί να πέσει ακόμα και στα 2.000.000 ευρώ και σε συνδυασμό με ποσοστό μεταπώλησης, πολλά μπορεί να γίνουν.

Ο ίδιος είναι ξεκάθαρο και λογικό ότι προτιμά την Μπουντεσλίγκα και το γερμανικό πρωτάθλημα, και είναι επίσης γνωστό πως αν αποφάσιζε να γυρίσει στην Ελλάδα τώρα, θα το έκανε μόνο για τον ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Σταφυλίδη υπάρχει στην ατζέντα του ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι γνωστό αν είναι ψηλά. Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Κροάτη Λέοβατς, για τον οποίο η ομάδα του, η Ριέκα, θέλει 1.000.000 ευρώ.

Ο Σταφυλίδης είναι μία από τις αδυναμίες του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος πριν από λίγο διεμήνυσε στον 21χρονο αμυντικό ότι ο ΠΑΟΚ τον περιμένει!

Σε μία... άσχετη ανάρτηση του Σταφυλίδη στο Instagram, όταν ο Κλάους του έγραψε "Σε περιμένω", επενέβη ο υιός Σαββίδης.

"Ο αρχηγός τα λέει καλά. Σε περιμένουμε" έγραψε απευθυνόμενος στον Σταφυλίδη!

Διαβάστε ακόμη...