Το «παλάτι» του Μακ (pics)

Από thessports.gr: Ο Ρόμπερτ Μακ αποτελεί ένα από τα πιο «δυνατά» ονόματα του σλοβάκικου ποδοσφαίρου και λογικό είναι οι συμπατριώτες του να δείχνουν ενδιαφέρον για το πως... περνάει στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: thessports.gr
Το «παλάτι» του Μακ (pics)

Κατά την παρουσία Σλοβάκων δημοσιογράφων στην Ελλάδα, την περασμένη εβδομάδα, για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σπάρτακ Τρνάβα, ο Μακ «άνοιξε» το σπίτι σε έναν εξ αυτών, δείχνοντάς το, ενώ μίλησε και για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη.

Ο τίτλος του άρθρου της ιστοσελίδας pluska.sk είναι: «Ο Ρόμπερτ Μακ μας έδειξε το ελληνικό παλάτι του, στη Θεσσαλονίκη απολαμβάνει τη χλιδή», ενώ αρχικά ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει: «Πέρσι πέτυχε πολλά. Πρώτα παντρεύτηκε, μετά άλλαξε ομάδα κι έπειτα απέκτησε έναν γιο. Ο Μακ απολαμβάνει την παρουσία του στον Έλληνα «γίγαντα» ΠΑΟΚ, όπου είναι ένα μεγάλο αστέρι. Επισκεφθήκαμε το σπίτι του, που βρίσκεται σε μία περιοχή στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης. Γενημμένος στην Μπρατισλάβα απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και την οικογειακή άνεση με τη σύζυγό του Σούζαν και τον γιο του Ρόμπιν, ο οποίος σε δύο εβδομάδες θα γιορτάσει τα πρώτα γενέθλιά του».

Στη συνέχεια του κειμένου υπάρχουν δηλώσεις του Σλοβάκου ποδοσφαιριστή: «Η ζωή στην Ελλάδα μας ταιριάζει. Έχουμε ένα ωραίο σπίτι και δεν μας λείπει τίποτα. Διαλέξαμε να μείνουμε σε απόσταση από το κέντρο, για να αποφύγουμε τη φασαρία. Χρειάζεται να οδηγήσω αρκετά λεπτά για να πάω στο γήπεδο και πολύ περισσότερα για το προπονητικό κέντρο».

Ακόμη ο Μακ είπε: «Το οικοδομικό συγκρότημα που μένουμε είναι σε κλειστό χώρο κι έρχονται μόνο όσοι μένουν εδώ. Βρίσκεται στη καλύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Κοντά μου μένουν κι αρκετοί συμπαίκτες μου, αν και οι περισσότεροι έχουν διαλέξει σπίτια κοντά στο κέντρο».

Καταλήγοντας ο Μακ αναφέρθηκε στις καιρικές συνθήκες, αλλά και στις μετακινήσεις του στη Θεσσαλονίκη (ο συντάκτης του κειμένου τονίζει ότι ο παίκτης χρησιμοποιεί μία Μερτσέντες με πινακίδες Νυρεμβέργης): «Υπάρχει απίστευτη ζέστη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία φτάνει μέχρι και τους 40 βαθμούς. Έχουμε πάντως πισίνα κοντά στο σπίτι μας. Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα στις μετακινήσεις. Δεν γίνεται να χαθείς εδώ».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...