Μια πεντάδα παικτών για τον ΠΑΟΚ

Από sentragoal.gr: Έντονη μεταγραφική κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στον ΠΑΟΚ και μια πεντάδα παικτών εμφανίζεται να είναι κοντά στην Τούμπα.
Πηγή: sentragoal.gr
Μια πεντάδα παικτών για τον ΠΑΟΚ

1) Ο Στέλιος Μαλεζάς ετοιμάζεται για την επιστροφή του... Ο 30χρονος στόπερ είχε πουληθεί το 2012 στην Φορτούνα γιατί ο ΠΑΟΚ έψαχνε τότε λεφτά και μετά από δύο χρόνια στην Γερμανία επέστρεψε στην Ελλάδα. Έπαιξε στον Παναιτωλικό και τώρα ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ.

2) Ο Μαρίν Λέοβατς, 26χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός, ενδιαφέρει πολύ τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» συζητά με την Ριέκα, πιέζει για τον παίκτη, αλλά δεν βιάζεται καθώς έχει κι άλλες περιπτώσεις που εξετάζει. Για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από την Τζένοα.

3) Ο αρχηγός της Εθνικής Ουγγαρίας, Μπάλαζ Τζούτζακ, μέσος που παίζει στην Ντιναμό Μόσχας, προτάθηκε και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

4) Ο Γκάρι Ροντρίγκες, 25χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, έχει ήδη συμφωνήσει, είναι από χθες στη Θεσσαλονίκη και ίσως ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα.

5) Ο Αρτιόμς Ρούντνεβς, Λετονός επιθετικός από το Αμβούργο, ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα, ωστόσο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αυτό σημαίνει πως αρχίζει να αλλάζει γνώμη. Τον παίκτη γνωρίζει πολύ καλά ο Φρανκ Άρνεσεν.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...