Παίρνει Μαλεζά ο ΠΑΟΚ!

Aπό inpaok.com: Σε άλλη μια μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμος να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά θέλοντας να ενισχύσει και την αμυντική του γραμμή.
Πηγή: inpaok.com
Παίρνει Μαλεζά ο ΠΑΟΚ!

Ο λόγος για τον Στέλιο Μαλεζά ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από τον... επαναπατρισμό του στην Τούμπα.

Για τον 30χρονο αμυντικό ενημερώθηκαν το τελευταίο διάστημα τόσο ο Φρανκ Άρνεσεν όσο και ο Ίγκορ Τούντορ οι οποίοι δεν είχαν σαφή εικόνα για το αγωνιστικό προφίλ. Ο αθλητικός διευθυντής και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παρακολούθησαν παιχνίδια του σχηματίζοντας την καλύτερη γνώμη, με τον πρώτο να έρχεται άμεσα σε επαφή μαζί του. Ο Δανός πρότεινε στον Μαλεζά την επιστροφή του στον Δικέφαλο παίρνοντας φυσικά θετική απάντηση.

Πλέον έχουν αρχίσει τα διαδικαστικά για τη μεταγραφή καθώς ο Μαλεζάς έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τον Παναιτωλικό αλλά και ένα μικρό μπάι-άουτ (περίπου 100.000 ευρώ) το οποίο δεν αποτελεί πρόβλημα για την ολοκλήρωση του deal.

Ο Μαλεζάς πέρσι με τον Παναιτωλικό είχε 25 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ τα προηγούμενα δυο χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ (33 συμμετοχές), στην οποία είχε μεταπηδήσει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2012. Στον Δικέφαλο έπαιζε από το 2003 έως το 2012 έχοντας 129 συμμετοχές και 3 γκολ.

Διαβάστε ακόμη...