Ο Τζουτζάκ και οι άλλοι…

Από inpaok.com: Μπαράζ ονομάτων ποδοσφαιριστών, που μπορεί να έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ, φιλοξενούνται στον σημερινό αθλητικό Τύπο, με τις περιπτώσεις των Τζουτζάκ,και Τσίμοροτ να είναι πιο ψηλά.
Πηγή: inpaok.com
Ο Τζουτζάκ και οι άλλοι…

Σύμφωνα με τον Τύπο στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο αρχηγός της εθνικής Ουγγαρίας, Μπαλάζ Τζουτζάκ, που στα 29 του δεν υπολογίζεται από την Ντινάμο Μόσχας, αλλά το «κασέ» του φτάνει το 1,4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Η περίπτωση του 29χρονου μεσοεπιθετικού από το Ντέμπρετσεν μπορεί να ξεχωρίζει καθώς το πέρασμα του από την PSV για τέσσερις σεζόν (2007-2011) τον κάνει πιο προσιτό στα μάτια του Αρνεσεν.

Επίσης έχει περάσει για λίγο από την Ανζί στα καλά χρόνια (2011-2012) της ομάδας του... Γκέρμαν Τσιστιακόφ, αλλά αγωνίστηκε σε μόλις 8 παιχνίδια πριν πάρει μεταγραφή στην Ντινάμο Μόσχας όπου μετράει 88 συμμετοχές και 13 γκολ.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του 22χρονου Βόσνιου μέσου Γκόικο Τσίμιροτ της Σαράγεβο με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για «προχωρημένες συζητήσεις» που ίσως «ολοκληρωθούν σήμερα με την απάντηση του ιδιοκτήτη της ομάδας».
Ίδωμεν...

Διαβάστε ακόμη...