Έκανε πρόταση για Τσίμιροτ ο ΠΑΟΚ

Από sport24.gr: Ο Φρανκ Άρνεσεν θέλει να φέρει τον 22χρονο μέσο, Γκόικο Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ και περιμένει την Τρίτη απάντηση από τον Μαλαισιανό ιδιοκτήτη της Σαράγεβο, Βίνσεντ Ταν.
Πηγή: sport24.gr
Έκανε πρόταση για Τσίμιροτ ο ΠΑΟΚ

Στο φουλ δουλεύει η μεταγραφική μηχανή του ΠΑΟΚ, καθώς, μετά τον Γκάρι Ροντρίγκες που είναι από χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα υπογράφει τριετές συμβόλαιο, ο Δικέφαλος είναι πολύ κοντά στο να πετύχει τη μεταγραφή του Γκόικο Τσίμιροτ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, ο Φρανκ Άρνεσεν έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στη Σαράγεβο για να φέρει τον 22χρονο μέσο στην Τούμπα και περιμένει στην διάρκεια της Τρίτης (4/8) την απάντηση του Μαλαισιανού ιδιοκτήτη της βοσνιακής ομάδας, Βίνσεντ Ταν (έχει ακόμη την ουαλική Κάρντιφ, τη βελγική Κορτράικ και τους Λος Άντζελες).

Σε επικοινωνία που είχε το Sport24.gr, με τον υπεύθυνο Τύπου της Σαράγεβο, Τάρικ Τρμπιτς, παραδέχθηκε έμμεσα ότι υπάρχει θέμα, δεν θέλησε όμως να επιβεβαιώσει ότι η ομάδα που θέλει τον Τσίμιροτ από την Ελλάδα είναι ο ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα μας είπε: "Ο Τσίμιροτ περιμένει μέσα στις επόμενες μέρες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Δεν μπορώ να σας πω με ποια ομάδα μιλά η Σαράγεβο αν δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι στο 100%. Μπορώ, όμως, να ομολογήσω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Ελλάδα".

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επαφές του ΠΑΟΚ με τη Σαράγεβο έγιναν μέσω του ατζέντη Ράντ Λάσιτς.

Το ταλέντο που γίνεται περιζήτητο

Ο Γκόικο Τσίμιροτ είναι γεννημένος στις 19 Δεκεμβρίου του 1992. Ο 22χρονος μέσος αγωνίζεται κυρίως στον άξονα, όμως μπορεί να παίξει και στα δεξιά. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, ενώ με την Σεράγιεβο μετράει 55 συμμετοχές από το 2013. Νωρίτερα αγωνιζόταν για τέσσερα χρόνια στην Λέοταρ, μετρώντας 46 συμμετοχές και τρία γκολ. Έχει συμβόλαιο με τη Σαράγεβο όπου αγωνίζεται, μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Τον Δεκέμβριο του 2014 ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη η γαλλική Λιλ, ενώ δημοσιεύματα τότε υποστήριζαν πως απασχόλησε και γερμανικές ομάδες. Η Λιλ τον ήθελε μάλιστα για αντικαταστάτη του Μαβουμπά, ενώ ο ίδιος δήλωνε τότε πως δεν έχει έρθει σε επαφή με τους Γάλλους, αλλά γνώριζε για άλλες προτάσεις ομάδων που έγιναν για τον ίδιο. Φέτος τον Ιούνιο υπήρξε ενδιαφέρον από το Αμβούργο, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα στη Βοσνία.

Επίσης, τον ίδιο μήνα οι Βόσνιοι υποστήριζαν πως η Μπούρσασπορ ήταν έτοιμη να δώσει 600.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, θεωρώντας τον ως έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του. Ο ίδιος σε συνεντεύξεις του έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς της νυν ομάδας του, ενώ έχει επισημάνει πως θαυμάζει τον συμπαίκτη του στην Εθνική Βοσνίας, Μίραλεμ Πιάνιτς.

Διαβάστε ακόμη...