Ο Πέλκας «ξεσκεπάζει» τον προβληματικό ΠΑΟΚ!

Από paokweb.gr: Η βέλτιωση του Δημήτρη Πέλκα «ξεσκεπάζει» την προβληματική κατάσταση στον ΠΑΟΚ...
Πηγή: paokweb.gr
Ο Πέλκας «ξεσκεπάζει» τον προβληματικό ΠΑΟΚ!

Ο 22χρονος μέσος πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα και στο περιορισμένο -μέχρι στιγής- ρόστερ της ομάδας αποτελεί μία από τις βασικότερες επιλογές, «υποχρεώνοντας» τον Φρανκ Άρνεσεν στο να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Η αλήθεια είναι, ότι στο άκουσμα της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ δεν ήταν και πολλοί αυτοί που ικανοποιήθηκαν, ωστόσο έναν μήνα μετά, τα χαμόγελα για την αγωνιστική βελτίωση του νεαρού μέσου γίνονται ολοένα και περισσότερα...

Ο Πέλκας, ύστερα από έναν χρόνο στην Πορτογαλία και τη Σετούμπαλ, μοιάζει με διαφορετικό ποδοσφαιριστή, ώριμο, που να ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, ενώ στα λίγα έως τώρα παιχνίδια αναλαμβάνει και ρόλο οργανωτή των επιθετικών προσπαθειών του ΠΑΟΚ.

Εάν, όμως, πέρυσι παρέμενε στον ΠΑΟΚ και δεν έφευγε, τότε ποια θα ήταν η πορεία του; Θα είχε επιδείξει ανάλογη βελτίωση; Η προβληματική λειτουργία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ ίσως να έθετε σε κίνδυνο το μέλλον του Πέλκα.

Η θεαματική αγωνιστική του βελτίωση, μετά το πέρασμα του από την Ιβηρική Χερσόνησο αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη, ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ... Ελπίζουμε φέτος ο Ίγκορ Τούντορ να μπορέσει να δουλέψει, απρόσκοπτα, όπως ο ίδιος επιθυμεί...

Διαβάστε ακόμη...