Ασταμάτητες τρικλοποδιές

Από metrosport.gr: Είναι γεγονός πως ο Ιγκόρ Τούντορ έχει μείνει ξεκρέμαστος και από το κατά πόσο θα ανταποκριθούν οι παίκτες που του απέμειναν, θα εξαρτηθεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό η ηρεμία της ομάδας.
Πηγή: metrosport.gr
Ασταμάτητες τρικλοποδιές

Ο ΠΑΟΚ πάει στη Σλοβακία την Τετάρτη, έτσι ώστε την Πέμπτη να υπερασπιστεί το 1-0 της Τούμπας, αυτή τη φορά και χωρίς τον Λούκας Πέρεθ, τον μοναδικό σκόρερ της πρώτης αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ πουλάει τον Λούκας, είναι σαφές πως θα ανέβει η πρόταση της Λα Κορούνια αφού θα πέσει ψαλίδι στο δικό του συμβόλαιο με την ομάδα της Γαλικίας, μπορεί να μπούνε και μπόνους σωτηρίας και ποσοστά μεταπώλησης. Όμως το γιατί ο Λούκας έπρεπε να πάει στην Ισπανία για την διαπραγμάτευση είναι κάτι που δεν το χωρά ο κοινός νους.

Ο Φρανκ Άρνεσεν δέχτηκε να συμβεί αυτό και γέμισε ερωτηματικά τους πάντες. Ο ΠΑΟΚ θα πάει στη Σλοβακία ψάχνοντας το γκολ με επιθετικούς τον Κουλούρη, τον Πέλκα, πιθανότατα τον Μυστακίδη και τον Μακ. Παιδιά που δεν αποτελούν σταθερά στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Αλήθεια ο Τούντορ τι λέει για όλα αυτά; Σίγουρα σε πρώτη φάση δεν λέει τίποτα γιατί απλούστατα ο Φρανκ Άρνεσεν είναι αυτός που τον έφερε στον ΠΑΟΚ, είναι αυτός που στήριξε την επιλογή του, όμως είναι και αυτός που υποχρεούται να του δώσει υποστήριξη στο έργο του. Να του φτιάξει το ρόστερ.

Αυτή την στιγμή, το θέμα δεν είναι αν θα αποκτηθούν παίκτες απλά καλοί ή πρώτης γραμμής, αλλά απλά παίκτες αφού δεν βγαίνουν τα νούμερα. Και το αστείο της υπόθεσης είναι πως αντί να ενισχύεται η ομάδα, για λόγους ηλίθιους μιας και έχει αποφασιστεί έτσι κι αλλιώς να πουληθεί ο Λούκας, ο ΠΑΟΚ στερείται την παρουσία του Ισπανού σε μία περίοδο που δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει και το κενό είναι μεγάλο.

Ο Λούκας με τα τερτίπια του φέρνει τον ΠΑΟΚ στα όριά του και τον Άρνεσεν στο πέναλτι αφού σε ενδεχόμενο αποκλεισμό από μία τόσο κακή ομάδα, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική του.

Προφανώς ο αγώνας της Πέμπτης είναι ο πλέον κρίσιμος για την εξασφάλιση της καλοκαιρινής ηρεμίας του ΠΑΟΚ. Κακά τα ψέματα, στον Τούντορ μπαίνουν τρικλοποδιές είτε από στελέχη που δεν πιστεύουν στο πλάνο, είτε από τον Άρνεσεν που αργεί να κάνει τις επιλογές του αλλά και αφήνει τον Λούκας να λειτουργεί με ασέβεια απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...