«Ο εισαγγελέας είχε μέλημα να αθωώσει τον Μαρινάκη»

«Καρφιά» κατά της εισαγγελική αρχής από τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος μία ημέρα μετά τον εορτασμό του χρυσού μεταλλίου με την Εθνική Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ, μίλησε στον ARENA FM για την αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση των φερόμενων «στημένων» αγώνων του 2011.
Πηγή: sentragoal.gr
«Ο εισαγγελέας είχε μέλημα να αθωώσει τον Μαρινάκη»

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τόνισε πως ο εισαγγελέας είχε μόνο ένα μέλημα, την αθώωση του Μαρινάκη και πως αφού έγιναν τεράστια λάθη κατά τη δικογραφία... σωστά αθωώθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συνοπτικά οι κυριότερες δηλώσεις του Μπέου στον ARENA FΜ:

«Έχασα κιλά, γιατί έχω μεγάλο αγώνα μπροστά μου και μιλάω για τον δικαστικό. Έχω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, πάνω σε ένα κατηγορητήριο χωρίς μάρτυρα. Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα και έχω πει ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη εδώ, αλλά υπάρχουν αδέκαστοι δικαστές, από τους οποίους περιμένω την αθώωσή μου. Ο εισαγγελέας είχε μόνο ένα μέλημα και αυτό ήταν να αθωώσει τον Μαρινάκη. Προσωπικά, πιστεύω ότι σωστά αθωώθηκε ο Μαρινάκης, γιατί στην πρώτη δικογραφία έγιναν τεράστια λάθη, με στόχο να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο.

Δεν έδεσαν την υπόθεση όπως θα έπρεπε και έτσι δικαίως αθωώθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Με εμένα όμως, γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν υπάρχει ούτε ένας μάρτυρας να λέει εναντίον μου ότι προσπάθησα να τον δωροδοκήσω ή να τον εξαπατήσω ή να τον εκβιάσω. Για ποιο πράγμα; Μπορεί να προκαλεί ο χαρακτήρας μου, η φάτσα μου, να είμαι αντιπαθής σε πολλούς, αλλά στοχοποιήθηκα εύκολα από τον Παπανδρέου και τον Γερουλάνο, τους οποίους ο κόσμος καταδίκασε, από το 42% τους πήγε στο 2.5% και εκτός Βουλής.

Θα πάω στο δικαστήριο και θα πω στον πρόεδρο ότι το δικαστήριο δεν θα τελειώσει, εάν δεν έρθει ένας μάρτυρας εναντίον μου, έστω και ψευδομάρτυρας. Εάν έρθει κάποιος και πει έστω μια κουβέντα σε βάρος μου, θα πάω μόνος μου στη φυλακή και θα καθίσω 10 χρόνια. Ας είναι και ψευδομάρτυρας, επαναλαμβάνω, αλλά, εάν δεν έρθει κανένας, η υπόθεση πρέπει να μπει στο αρχείο, να σταματήσουν να με ταλαιπωρούν. Έχω να δώσω ένα μεγάλο δικαστικό αγώνα για να αποδείξω ότι δεν είμαι... ελέφαντας».

Διαβάστε ακόμη...