«Διαφωνία μόνο για την καταβολή»

Από sdna.gr: Όχι μόνο επιβεβαίωσε τις επαφές ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ριέκα για τον Μαρίν Λέοβατς, αλλά αποκάλυψε (και) λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις. Ο λόγος για τον ατζέντη του 26χρονου αριστερού μπακ – χαφ, τον Μίλαν Μαρτίνοβιτς.
Πηγή: sdna.gr
«Διαφωνία μόνο για την καταβολή»

Μιλώντας στην ιστοσελίδα PAOK24, ο ατζέντης του Λέοβατς παραδέχθηκε τις προχωρημένες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στην Τούμπα.

«Τον τελευταίο καιρό υπάρχει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή και από αυτό ξεκίνησαν οι συζητήσεις. Ο Λέοβατς έχει συμβόλαιο ακόμα δύο χρόνια με τη Ριέκα, ωστόσο θα ήταν θετικός σε μία νέα πρόκληση για την καριέρα του, αν αυτή θα τον βοηθούσε να κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Για τον παίκτη τον περασμένο Γενάρη είχε ενδιαφερθεί μία μεγάλη ομάδα από τη Ρουμανία, ωστόσο η Ριέκα τον χρειαζόταν στην προσπάθεια της να συνεχίσει την καλή πορεία της και να εξασφαλίσει μία ευρωπαϊκή θέση και έτσι η συγκεκριμένη πώληση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Τώρα όμως τα δεδομένα για τη Ριέκα είναι διαφορετικά και η ομάδα είναι θετική στην πώληση του ποδοσφαιριστή», είπε αρχικά ο Μαρτίνοβιτς.

Στη συνέχεια ο Μαρτίνοβιτς αποκάλυψε και λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις. «Η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο των συζητήσεων. Ο ΠΑΟΚ μιλάει με τη Ριέκα και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος κάτω από τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Με επιφύλαξη μπορώ να σας πω από όσα γνωρίζω ότι αυτή τη στιγμή μία σημαντική διαφορά που υπάρχει σχετίζεται με το ότι η Ριέκα ζητά όλα τα χρήματα για την πώληση του παίκτη προκαταβολικά γιατί τα έχει ανάγκη και ο ΠΑΟΚ θέλει να πληρώσει ένα μεγάλο μέρος τώρα και τα υπόλοιπα στη συνέχεια. Σίγουρα όπως πάντα στις διαπραγματεύσεις συζητούνται και άλλες λεπτομέρειες για μία συμφωνία. Ο κ. Άρνεσεν βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον πρόεδρο της Ριέκα και συζητούν τη συγκεκριμένη υπόθεση. Νομίζω ότι αν ο ΠΑΟΚ δείξει ότι θέλει τον παίκτη μπορεί η μεταγραφή να τελειώσει και άμεσα και να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα. Κατά τα άλλα δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη για το πότε θα υπάρξει συμφωνία. Μπορεί την επόμενη ημέρα μπορεί και την επόμενη εβδομάδα.

«Ο Τούντορ γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή από την παρουσία του στο ποδόσφαιρο της Κροατίας και ξέρει τις δυνατότητες του μέσα στο γήπεδο και για αυτό τον λόγο θέλει να συνεργαστεί μαζί του. Δεν έχει μιλήσει με τον παίκτη γιατί η όποια επαφή θα είχε θα ήταν απλά σε φιλικό επίπεδο. Για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον παίκτη υπεύθυνος είμαι εγώ», κατέληξε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, όταν ρωτήθηκε για τον ρόλο του Ιγκόρ Τούντορ στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη...