«Μικρή η διαφορά με ΠΑΟΚ για Λούκας»

Από sdna.gr: Το SDNA επικοινώνησε με τον ατζέντη του Λούκας Πέρεθ, Ροντρίγο Φερνάντεθ Λοβέγε, ο οποίος τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ντεπορτίβο και του ΠΑΟΚ θα συνεχιστούν και σήμερα ελπίζοντας πως η μεταγραφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού θα κλείσει.
Πηγή: sdna.gr
«Μικρή η διαφορά με ΠΑΟΚ για Λούκας»

Το σίριαλ της μετακίνησης του Λούκας Πέρεθ στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια καλά κρατεί με τον σύλλογο της Γαλικίας να μην έχει φτάσει ακόμα σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, παρά τα χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα από την Ισπανία.

Αυτό αποκάλυψε με δηλώσεις του στο SDNA ο ατζέντης του παίκτη, Ροντρίγο Φερνάντεθ Λοβέγε, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως η διαφορά που χωρίζει αυτή τη στιγμή την Ντεπορτίβο και τον ΠΑΟΚ είναι μικρή και πως μπορεί να καλυφθεί άμεσα.

«Βρισκόμαστε σε συνεχείς επαφές για τη μεταγραφή του Λούκας στην Ντεπορτίβο. Αυτή τη στιγμή η Ντεπορτίβο προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ο ΠΑΟΚ ζητάει 2 εκατομμύρια. Οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να συνεχιστούν και σήμερα και ελπίζω σύντομα να υπάρξει συμφωνία. Άλλωστε η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό είναι μικρή και μπορεί να καλυφθεί», σχολίασε στο SDNA ο Λοβέγε.

Παράλληλα ο ατζέντης του Λούκας επισήμανε πως επιθυμία του Ισπανού μεσοεπιθετικού είναι να παίξει στην Ντεπορτίβο, η οποία του προσφέρει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. «Ο Λούκας βρίσκεται εδώ στην Ισπανία και περιμένει να προχωρήσει η μεταγραφή. Η επιθυμία του ίδιου είναι να αγωνιστεί στην Ντεπορτίβο και ελπίζει πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί. Του έχει γίνει πρόταση για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων», πρόσθεσε ο Λοβέγε.

Όσον αφορά το αν ο ΠΑΟΚ έχει πραγματοποιήσει κάποια προσπάθεια της τελευταίας στιγμής ώστε να κρατήσει τον Λούκας, ο ατζέντης του παίκτη ήταν κατηγορηματικός: «Όχι δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση για νέο συμβόλαιο από τον ΠΑΟΚ», υπογράμμισε ο Λοβέγε.

Διαβάστε ακόμη...