Η διπλή και μεγάλη ανάγκη για τη μεταγραφική αντεπίθεση

Από sentragoal.gr: Ο Λούκας Πέρεθ βρίσκεται από χθες στην Ισπανία με σκοπό να διαπραγματευτεί εκείνος τη μετακίνησή του στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, και για να έκανε όλο τον... κακό χαμό προκειμένου να φύγει πριν από ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας του για να συναντήσει τους ιθύνοντες της ομάδας που τον θέλει αλλά μέχρι τώρα δεν έχει δώσει τα χρήματα που θα έκαναν τους ασπρόμαυρους να πουν το «ναι», είναι πεπεισμένος ότι θα το καταφέρει και θα χρειαστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα μόνο για το οριστικό αντίο.
Πηγή: sentragoal.gr
Η διπλή και μεγάλη ανάγκη για τη μεταγραφική αντεπίθεση

Ο ΠΑΟΚ πληρώνει τον αρχικό χειρισμό της υπόθεσης και αναγκάστηκε να δώσει άδεια σε παίκτη που έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή της αρεσκείας του, λες και λήγει το συμβόλαιό του σε έξι μήνες.

Ακόμα και αν οι επιτελείς του Δικεφάλου υπολόγιζαν, ήλπιζαν ή έστω προσπαθούσαν να κλείσουν το κενό που δημιουργείται από τη διαφαινόμενη παραχώρησή του, δεν το έχουν καταφέρει, και τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζουν παραδομένοι στις ορέξεις ενός παίκτη, κάτι που τους κάνει διπλά χαμένους, και επικοινωνιακά αλλά και αγωνιστικά. Παράλληλα, ο Ιούλιος έκλεισε, με τον Δικέφαλο να έχει πραγματοποιήσει μόλις μία μεταγραφική κίνηση, κάτι που και πάλι αποτελεί και αγωνιστικό αλλά και επικοινωνιακό πλήγμα.

Την ώρα που οι φίλαθλοί του άρχισαν να επιστρέφουν στο γήπεδο, στηρίζοντάς τον στις δύο πρώτες φάσεις του Γιουρόπα Λιγκ στις οποίες βρέθηκε ελέω κλαταρίσματος στα περσινά πλέι οφ, παρακολουθούν ουσιαστικά την περσινή ομάδα, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Φρανκ Αρνεσεν αποτέλεσε το μεγαλύτερο στοίχημα του Ιβάν Σαββίδη και μέχρι τώρα δεν έχει «μιλήσει». Είναι δεδομένο πως υπάρχει μεγάλη προεργασία από τον Δανό. Κανείς δεν τον κατηγορεί ότι κάθεται με σταυρωμένα χέρια, αλλά θα πρέπει για λόγους ουσίας και επικοινωνίας να... γεμίσουν.

Διαβάστε ακόμη...