ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Nova προσφέρουν θέαμα διαρκείας…

Από paokbc.gr: Όπως ανακοινώθηκε από την πρώτη μέρα έναρξης της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, θα υπάρχουν σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις για όλους τους κατόχους διαρκείας.
Πηγή: paokbc.gr
ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Nova προσφέρουν θέαμα διαρκείας…

Η πρώτη σημαντική και πολύ μεγάλη προσφορά έρχεται από τη Nova, που προσφέρει έκπτωση μέχρι και 40% σε όλους τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Η διαδικασία είναι απλή. Ο κάθε φίλαθλος της ομάδας μας, με την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας, παραλαμβάνει και έναν μοναδικό κωδικό και ακολουθώντας τις οδηγίες που περιγράφονται αναλυτικά στο συνοδευτικό φυλλάδιο ενεργοποιεί τις υπηρεσίες που του δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και μαζί ένα πλούσιο πρόγραμμα για όλη την οικογένεια.

1.Nova 3Play + όλα τα κανάλια Novasports + όλα τα κανάλια Novacinema με απεριόριστα κινητά** και διεθνή** από 71,90€ μόνο 49,90/€

Συνδύασε το αγαπημένο σου άθλημα με μία ολοκληρωμένη εμπειρία επικοινωνίας και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια! Μαζί, γρήγορο και αξιόπιστο Internet έως 24Mbps και τηλεφωνία με απεριόριστα σταθερά!
Και επιπλέον ΔΩΡΑ αξίας πάνω από 400€:
Αποκωδικοποιητής NovaBox
Τέλος ενεργοποίησης + Εγκατάσταση
Δορυφορική κεραία, ADSL2 +Wi-Fi Router
Nova HD για 18 μήνες
Nova Adult pack για 3 μήνες, Nova GO

2.Nova Full pack από 61,92€ μόνο 35€/μήνα

Ζήσε όλο το αθλητικό και κινηματογραφικό θέαμα των καναλιών Novasports & Novacinema! Μαζί, πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, με πολυάριθμα κανάλια 24 ώρες το 24ωρο!
Και επιπλέον ΔΩΡΑ αξίας πάνω από 400€:
Αποκωδικοποιητής NovaBox
Εγκατάσταση, Δορυφορική κεραία
Nova HD για ΠΑΝΤΑ
Nova Adult pack για 3 μήνες, Nova GO

Περισσότερες πληροφορίες στο σημείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας.

Διαβάστε ακόμη...