Στέλνει μήνυμα… αδυναμίας με Λούκας

Από paokweb.gr: Ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε πυγμή στην υπόθεση Λούκας και αυτό μπορεί να προκαλέσει παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.
Πηγή: paokweb.gr
Στέλνει μήνυμα… αδυναμίας με Λούκας

Είναι σίγουρα από τους ποιοτικότερους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας, είναι ακριβοπληρωμένος και όμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τον κρατήσει.

Ο Λούκας ζήτησε να φύγει χωρίς να έχει φέρει πρόταση ανάλογη της αξίας του και των χρημάτων που θα ικανοποιούσαν τον Δικέφαλο και η διοίκηση της ομάδας του έδωσε άδεια ώστε να πάει στην Ισπανία και να πείσει την Λα Κορούνια να διαθέσει περισσότερα χρήματα!

Όλα αυτά εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων και ενόψει του κρίσιμου αγώνα στη Σλοβακία και ενώ δεν υπάρχει αντικαταστάτης του στο ρόστερ!

Άραγε το ίδιο θα συμβεί και με τον επόμενο παίκτη που θα θελήσει φύγει από την ομάδα; Ποια είναι η πυγμή που δείχνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τι μήνυμα στέλνει; Γιατί αν μπορεί ένας παίκτης να κάνει άνω κάτω την ομάδα και να ασχολούμαστε δύο μήνες με την περίπτωση του τότε αυτό δείχνει πως υπάρχει έλλειψη πλάνου και σοβαρότητας.

Ελπίδα όλων είναι ο Φρανκ Άρνεσεν να κινηθεί ταχύτατα και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα να φέρει 3-4 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ειδάλλως θα έχουμε... δράματα.

Διαβάστε ακόμη...