Παίζει σε δύο ταμπλό

Από thessports.gr: Δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για τον ΠΑΟΚ και ειδικότερα για τον Ιγκόρ Τούντορ, που έχει διπλό... άγχος.
Πηγή: thessports.gr
Παίζει σε δύο ταμπλό

Από τη μια είναι η ρεβάνς της Πέμπτης με την Σπάρτακ Τρνάβα στο Ζλάτε Μόραβτσε στη Σλοβακίας. Από το ήδη λειψό ρόστερ, υπάρχουν άλλες δύο απώλειες, καθώς ο Λούκας είναι στην Ισπανία και μάλλον δεν θα ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Βίτορ είναι τιμωρημένος, αφού αποβλήθηκε στο πρώτο ματς.
Ο Τούντορ ελπίζει τουλάχιστο ότι θα είναι καλά ο Κίτσιου, που εδώ και δύο μέρες δεν προπονείται με την ομάδα, γιατί κάθε απώλεια, πλέον, στοιχίζει ακριβά.
Από την άλλη, σε 20 μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα, κι ο Κροάτης βλέπει ότι το ρόστερ παραμένει επικίνδυνα άδειο, μεταγραφές δεν έχουν γίνει στον βαθμό, που θα έπρεπε, και τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν.

Εκτός του Όλσεν (και των Χαρίση – Κοροβέση που αποκτήθηκαν τον χειμώνα), κλεισμένος θεωρείται ο Ροντρίγκες, αν αναμένεται σήμερα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο (γύρω στις 500 χιλιάδες θα είναι οι ετήσιες αποδοχές του).
Στην Κροατία ακόμη και χθες έλεγαν ότι ο Λέοβατς, ο αριστερός μπακ της Ριέκα, που σκόραρε στο χθεσινό 3-1 με την Λοκομοτίβα, αποχαιρετά την ομάδα του για να έρθει στον ΠΑΟΚ, στην Σλοβακία λέγεται ότι ο Σάμπο της Σπάρτακ Τρνάβα είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ...
Πολλά λέγονται, αναμένονται και οι πράξεις...

Διαβάστε ακόμη...