Επαφές ΠΑΟΚ με Χάρτλεϊ

Aπό sportsfeed.gr: Ένας Χαβανέζος πέρσι παραλίγο να τινάξει το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ στον αέρα, ένας άλλος «Χαβανέζος» όμως υποψήφιος για να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα φέτος.
Πηγή: sportsfeed.gr
Επαφές ΠΑΟΚ με Χάρτλεϊ

Ο Μπράντλεϊ Λόσον (βέρος Χαβανέζος, ο οποίος πλέον το γύρισε στο μπιτς βόλεϊ) ήταν ο παίκτης που άφησε στα κρύα του λουτρού τον Δικέφαλο πέντε ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο λίγους μήνες αργότερα οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρονται να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Σκοτ Χάρτλεϊ, απόφοιτου του κολεγίου της Χαβάης.

Ο 23άχρονος και ύψους 1.97 Χάρτλεϊ αποκάλυψε άθελα του τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ, καθώς ενώ είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με άλλη ελληνική ομάδα, τους ενημέρωσε μέσα στο Σαββατοκύριακο ότι οι επαφές τους παγώνουν μέχρι νεωτέρας καθώς πλέον έχει στα χέρια του πρόταση από τον ΠΑΟΚ!

Ένα ακόμη επιπλέον στοιχείο που επιβεβαιώνει αυτή την πληροφορία; Πριν από λίγες ημέρες στο προφίλ του στο facebook προστέθηκε ένας καινούργιος φίλος που δεν είναι άλλος από τον προπονητή του ΠΑΟΚ Νίκι Ζελιάσκοφ!

Ο Χάρτλεϊ είναι γέννημα θρέμμα της Καλιφόρνια, αλλά από το γυμνάσιο Λα Κόστα Κάνιον βρέθηκε με υποτροφία στην Χαβάη όπου φέτος έκανε την καλύτερη του χρονιά ξεκινώντας ως βασικός στα περισσότερα ματς της περιόδου και πλέον δείχνει έτοιμος για να περάσει τον Ατλαντικό.

Διαβάστε ακόμη...