Χαίρετησε κι έρχεται ο Ροντρίγκες

Από thessports.gr: Με ανάρτηση στο Instagram ο Γκάρι Ροντρίγκες αποχαιρέτησε τους φίλους της Ελτσε αφού όπως άφησε να εννοηθεί θα συνεχίσει σύντομα αλλού την καριέρα του, δηλαδή στον ΠΑΟΚ, αφού αναμένεται εντός των επόμενων ωρών στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: thessports.gr
Χαίρετησε κι έρχεται ο Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Όπως γνωρίζετε, από σήμερα επίσημα δεν αποτελώ μέρος του προσωπικού της Έλτσε. Θέλω να ευχαριστήσω την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε από την άφιξή μου στο σύλλογο, θα την κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Έλτσε για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Primera Division.

Kάποιες πληροφορίες που έχω μάθει και επίσης μερικές καταστάσεις είναι εντελώς εσφαλμένες. Οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν πολύ δύσκολοι για μένα και για την Έλτσε. Αυτό με οδήγησε να λάβω κάποιες αποφάσεις για το καλό της οικογένειάς μου. Λυπούμαι βαθύτατα που οι δρόμοι μας θα πρέπει να χωριστούν με αυτό τον τρόπο, αλλά βαθιά μου επιθυμία είναι να δω την Έλτσε στην Primera Division και πάλι το συντομότερο δυνατόν. Με αυτό την μεγάλη υποστήριξη που δείχνεται αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!! Με εκτίμηση,

Garry Rodrigues.

Διαβάστε ακόμη...